View Single Post
Παλιό 22-10-2010, 08:56
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Εξυπηρέτηση ή απάτη;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Προχτές πήγα για βενζίνη στο βενζινάδικο που βάζω συνήθως καύσιμα. Εχει τις καλύτερες τιμές στην περιοχή και συνήθως ουρές για να εξυπηρετηθείς.
Δύο πράγματα με ενόχλησαν: ο "κανουλάς" ενώ βάζει βενζίνη και παίρνει τα χρήματα δεν σου δίνει και την απόδειξη! πρέπει να ξεπεζέψεις και να πας μέσα στο πρατήριο για να πάρεις την απόδειξη από τον "πολλά βαρύ" ιδιοκτήτη. Οι περισσότεροι έτσι βαριούνται και δεν παραλαμβάνουν την απόδειξή τους.
Επιπλέον ενώ είχα ένδειξη καυσίμου για άλλα 40 χιλιόμετρα (και ποτέ δεν έχω καταφέρει να γεμίσω με περισσότερο από 16,5 λίτρα καύσιμο) η αντλία με χρέωσε ..23,97 λιτρα!! Το ρεζερβουάρ της GS κατά το μάνιουαλ χωράει 20 λίτρα.
Μήπως με "τυράκι" τη φτηνή τιμή/λίτρο πέφτουμε σε άλλη "φάκα";; Όσο για την ποιότητα της βενζίνης (είτε φτηνή είτε ακριβή) απλώς εύχεσαι να μην είναι πολύ νοθευμένη
Noτη ειναι καθαρη απατη!!!!!! Η φθηνη βενζινη δεν ανταποκρινεται παντα στα λιτρα που βαζουμε στα οχηματα μας!!! Κι εμεις μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε ποιος μας κλεβει, αφου οι μοτοσυκλετες μας εχουν λαμπακι ρεζερβας, αρα και αισθητηρα υψους σταθμης στο τεποζιτο ο οποιος δεν κανει ποτε λαθος!!!!
Το Βαραντερο οταν αναψει το λαμπακι εχει καταναλωσει ακριβως 21 λιτρα απο τα 25 του ρεζερβουαρ!! Σε βενζιναδικο στις τζιτζιφιες επι της Λ.Ποσειδωνος το οποιο εχει αλλαξει 5 φιρμες μεχρι σημερα τα τελευταια 10 χρονια εχει παντα την φτηνοτερη βενζινη! Προχθες την ειχε 1,39 οταν ολοι οι άλλοι (μεσα απο το σαιτ του υπουργειου) την ειχαν 1,42+, δεν σταματησα να βαλω!!! Διοτι πριν 2 χρονια την πατησα βαζοντας 28 λιτρα(!) σε ρεζερβουαρ των 25 και με το λαμπακι αναμμενο τα τελευταια 200μ!! δηλαδη ο τυπος μου χρεωσε 7 λιτρα παραπανω!! Σκεψου τι γινεται στα αυτοκινητα με τα μεγαλυτερα ρεζερβουαρ!!
Οταν του παραπονεθηκα μου ειπε ''.........κανε μου μηνυση αλλα μετα να κοιτας και την πλατη σου.......''!!!!!!! Τοσο απλα!!!
Reply With Quote