View Single Post
Παλιό 10-04-2009, 14:17
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: ...Απατεώνας εκ Πατρών

ο τύπος με το site είναι ωραίος

πουλάει ότι πουλάει και έχει το θράσσος να βάζει στο κάτω μέρος τα εξής:

Περιγραφή

Σχόλια Πελατών γι αυτό το προϊόν
Σε περίπτωση που μείνατε ικανοποιημένοι από την συναλλαγή σας με την εταιρία μας και το συγκεκριμένο προϊόν, παρακαλούμε γράψτε τα σχόλια σας.

και σαν κακοπροαίρετος να ρωτήσω:

το προιόν θα το συστήσει ο φίλος μας στους φίλους του ή στους εχθρούς του;

το προιον να μπεί στα αγαπημένα του ή στα μή;

να αφήσει ένα σχόλιο-μήνυμα προς τον επόμενο επίδοξο αγοραστή ή δεν κρίνεται κατάλληλος ως μη ικανοποιημένος;

πέραν του αστείου, μου έχει τύχει να πάρω λάμπα, να την δοκιμάσει ο πωλητής μπροστά μου και στο σπίτι επειδή είχα ένα θέμα με το ντουί που τις έκαιγε, ο άνθρωπος χωρίς να του το ζητήσω, μου την αντικατέστησε για να την περάσει στην εταιρία ως εξα αρχής ελαττωματική

μου έχει τύχει πωλητής να μου αντικαταστήσει εκτός εγγύησης ένα ζευγάρι μπότες, που τις είχα πάρει από τον ίδιο γιατί έμπαζαν νερά, για να προστατέψει τον πελάτη του και όχι τον προμηθευτή, όχι να τον ρίξει τον προμηθευτή, αλλά πολλές φορέςλόγω μη συχνής χρήσης, δεν δείχνουν όλα τα προιόντα τις ατέλειές τους στο διάστημα της εγγύησης καλής λειτουργίας

καλό θα ήταν να πάς αυτοπροσώπως στο κατάστημα και να του τον παραδόσεις, τον ανορθωτη, αν έχει τσίπα, θα καταπιεί το κ***** του και θα σου δώσει άλλον για αντικατάσταση

αν όχι, δώσε το οκ και προτείνω, να αρχίσουμε την ατομική αποστολή e-mail παραπόνων στην διεύθυνσή του, από όσα μέλη του φόρουμ το επιθυμούν, μέχρι να κρασσάρει το σύστημά του και να καταλάβει πως όταν πουλάς και αγοράζεις από το ίντερνετ, με άκυρες κινήσεις κόβεις πελατεία

από τα νομικίστικα, δεν ξέρω αν θα βγεί κάτι, πες οτι πήγες στις π******, χαλάλι του και ας τον φωνάζεις έτσι

Last edited by dimitris; 10-04-2009 at 14:24. Λόγος: ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ****
Reply With Quote