View Single Post
Παλιό 24-10-2010, 15:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Φωτογραφίες από το ελληνικό σχολείο παλιότερων χρόνων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι αναμνήσεις έχουν πάντα νοσταλγικό χαρακτήρα και αναπολώ κι εγώ κάποιες εποχές , αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης...Ο άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει μπροστά και να συγκρίνει πάντα με με βάση το ανώτερο, αυτό που του δίνει καλύτερη ποιότητα ζωής..!!
Ναι ετσι ειναι αλλα........μεχρι το ''κανω καταληψη'' για οποιονδηποτε λογο απεχει παρασαγγας απο το ''ο ανθρωπος πρέπει να πηγαινει μπροστα''!!! Το ιδιο και με το καπνισμα στα σχολεια, την συμπεριφορα των μαθητων προς τους δασκαλους αλλα και κυριως των γονιων προς τους δασκαλους κ.λ.π.!!

Ναι λαθος ο μαυροπινακας ο ραγισμενος, ναι λαθος τα 6 παιδακια στο θρανιο, ναι λαθος η ξυπολισια, ναι λαθος......πολλα απο αυτα που φαινονται στις φωτογραφιες αλλα χειροτερο λαθος ειναι να περναμε απο δικη πραγματικη ¨η λεκτικη, να απειλουμε (...θα σε στειλω στον εβρο...) τους δασκαλους διοτι εβαλαν τιμωρια τον κανακαρη μας ¨η γιατι εβαλαν πολυ εργασια για το σπιτι!!!!!!
Χειροτερο λαθος ειναι ο μαθητης να μην σεβεται τον δασκαλο του και να τον κοροιδευει ¨η και βριζει κατα προσωπο!!! ¨η η μαθητρια να ντυνεται σαν ξε#### στο σχολειο κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.!!
Απο ολα αυτα τα ''πηγαινω μπροστα'' εγω προτιμαω την ξυπολισια, τον ραγισμενο μαυροπινακα, τα 6 παιδακια στο θρανιο, την μπλε ποδια ¨η την στολη και ολα αυτα τα οποια φαινονται στις φωτογραφιες!!

Αλλα αυτος ειμαι εγω και δεν ειναι αναγκη να συμφωνησετε μαζι μου!!
Reply With Quote