View Single Post
Παλιό 12-04-2009, 00:53
vellos Ο/Η vellos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: R-1200-GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

Εγώ την έχω την ΒΤ2 και ειμαι ευχαριστημένος. (λίγο δυσαρεστημενος ειμαι γιατι την πληρωσα καραβίσια)Στο θέμα μας.Επειδή μπαινω και σε άλλα φόρα βλέπω πραγματα που δεν γίνονται όπως εδώ.Η πμαδική γίνεται απο το φόρουμ και όχι από τον έμπορο.Σε μας ο καθένας έπερνε τηλ. τον έμπορο(Γ Σαβίδη)και έδινε παραγγελία ή την αφαιρούσε ή ζήταγε εξηγήσεις ή κράτα μου μία για τον άλλο μήνα που θα έχω λεφτά ή που θα εχω πουλήσει τη δικιά μου ή που θα μου την κάνει δώρο η νονά μου ......
Το φόρουμ πρέπει να μην ειναι ελαστικό ούτε με τις ιδιοτροπίες των μελών ο΄θτε με τις ημερομηνιες. Η ομαδική αγορά έχει ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ !!!!!!!!!!
Και για να διευκολήνονται καποια μέλη που γράφτηκαν στο φόρουμ αργότερα, μερικές φορές ξαναγίνεται ομαδική λιγο καιρό αργετερα και εξυπηρετούνται και αυτά τα νέα μέλη.
Και δεν αναγκάζονται να πηγαίνουν στους εμπόρους και να κλαιγονται σαν τις γυναικούλες για να τους κάνει ο εμπορος την τιμή της ομαδικής. (Ελπίζω και είμαι σίγουρος οτι στο φόρου μας δεν έχουμε ζήτουλες που να πέφτουν τόσο χαμηλά για μια έκπτωση)Κάνουν υπομονη για την επόμενη ομαδική.
Πάντα ΦΙΛΙΚΑ Γιάννης

Υ.Γ. δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πω πως το φόρουμ δεν δούλεψε για την επιτυχία της ομαδικής. Δεν είναι εύκολο να βρεθούν ο εμπορος με το καλύτερο προιόν, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με διαθέσιμα ΟΛΑ τα κομάτια ΑΜΕΣΑ (όχι όπως κάτι Ιταλοί που είχαν 10 σετ σήμερα, 3 σε ένα μήνα, 5 σε 2 βδομάδες ......) και άμεση παράδοση σε όλους μαζί όπως και επιδειξη. 24 ενδοσυννενοησεις δεν είναιλίγο πράγμα για ένα φόρουμ 3 μηνών.Για αυτό ε΄να μπράβο στα παιδιά που τρέξανε για την ομαδική.Την επόμενη φορά θα ξέρουν καλύτερα.(πάλι φιλικά χωρίς να θέλω να προσβαλω κανένα ούτε καποιο παιδί ουτε τον Γ Σαβίδη)

Last edited by vellos; 12-04-2009 at 00:59.