31-10-2010, 20:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: αναρτήσεις για GS 1200
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dtz
καλησπέρα σε όλους,
μετά από 121.000, ήρθε η ώρα να αλλάξω τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ (για αυτήν την κατηγορία τιμής μοτό) μαμά αναρτήσεις της ''επίσημης αγαπημένης''.
Επειδή βλέπω ότι το ''μπουφανάκι'' κυμαίνεται από 1200 - 1600 περίπου ευρώ,
είναι ευπρόσδεκτη, για να μην πω απαραίτητη, η γνώμη φίλων που έχουν προχωρήσει στο εν λόγω project, και μπορούν να με (μας) διαφωτίσουν- Σουηδία ή Λευκή δύναμη ?
- απόδοση στην άσφαλτο, χώμα, βραχώδη βρεγμένα μονοπάτια(αστειάκι)
- έχετε δεί όντως διαφορά σε σχέση με μαμά καινούργιες ? γιατί όταν πληρώνουμε πολλά, βλέπουμε λιγότερο αντικειμενικά τα πράγματα
ευχαριστώ εκ των προτέρων 
|
H Σουηδια ειναι μονοδρομος αν θελεις το ''τέλειο''!!!
η λευκη δυναμη σταματησε την παραγωγη για αλλες μοτοσυκλετες πλην ΚΤΜ εδω και καποιους μηνες ¨η και χρονο!
Η wilbers ειναι κια υτες καταπληκτικες αναρτησεις και ανηκουν στην Hyperpro την οποια εγω προσωπικα προτιμω αφου συνδυαζει την ποιοτητα της σουηδιας κι εχει καλυτερη προοδευτικοτητα απο την Σκανδιναυεζα!
Υπαρχει και ο τριτος δρομος, ο φτηνοτερος, του να αλλαξεις μονον το ελατηριο βαζοντας ενα απο τις παραπανω εταιρειες!!
Μεσοβεζικη λυση αλλα με καταπληκτικα αποτελεσματα εφοσον το σωμα του αμορτισερ ειναι σε καλη κατασταση (δενε χει δακρυσει) και δεν εισαι ο ''ξυνω μαρσπιεδες'' αλά ροσσι!! Σκεψου το!!!
Εγω αυτον τον δρομο διαλεξα για το τριτο Βαραντερο μου αφου στο μεν πρωτο ειχα βαλει την λέυκη δυναμη πισω (κομπλε) και ελατηρια της ιδιας εταιρειας μπροστα, την /Σουηδεζα στο δευτερο Βαραντερο και ελατηρια της ιδιας μπροστα και τα ελατηρια μονον της Hyperpro στο τριτο βαραντερο!
Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αφου ποτε δεν αξιοποιησα στο 100% τις δυνατοτητες των φουλ αναρτησεων, αφου αυτες μονον σε πιστα αξιοποιουνται, ενω πληρωσα ενα καρο λεφτα!!!
|