Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Δεν πάει άλλο φίλοι μου! Οι πολιτικοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
Τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε, κινδυνεύει η ψυχική μας υγεία.
Προτείνω λοιπόν να ψάξουμε όλοι μας και να αναρτήσουμε εδώ αξιέπαινες ελληνικές προσπάθειες, πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής της χώρας. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο, εκτός από τον χαρακτήρα πληροφόρησης που πάντα είναι καλοδεχούμενη, θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα, να αισθανθούμε περήφανοι.
Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; την ανάδειξη κάποιου που κατασκευάζει ποδήλατα πχ, ιδιαίτερες καλλιέργειες και μεθόδους, τα πάντα, οτιδήποτε!
πχ. Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH)
ιδιαίτερη κατασκευή, αλλά το σημαντικό είναι πως κάποιος εφάρμοσε τις γνώσεις του δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό, έστω και περιορισμένης παραγωγής. Εγώ όταν το ανακάλυψα, χάρηκα, ένιωσα καλύτερα....
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε κύριοι! Μείνατε στον τίτλο που έδωσα για να τραβήξω την προσοχή και δε διαβάσατε παρακάτω, τι πρότεινα.
Οι απαντήσεις μέχρι τώρα ήταν άσχετες με το θέμα!
Το ζητούμενο δεν είναι οι εξυπνάδες, είναι να γνωρίσουμε κάποιες προσπάθειες είτε αξίζουν είτε όχι.
Επί προσωπικού δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθώ.
Υπάρχει ενότητα χιούμορ, για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι....
|
Μα σοβαρά δηλαδή με τέτοια εισαγωγή περίμενες να σε πάρουμε στα σοβαρά?!!??!!?!?
Άσε που κάπως έτσι, νοιώθουμε και καλύτερα, όπως είναι και το ζητούμενό σου!!!
Αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμούμε τις προσπάθειες των συνανθρώπων μας, αλλά είναι ψιλοάσχετο με τους πολιτικούς σου.
Για να μην σου χαλάσω την καρδιά, θα αναφέρω κι εγώ μια προσπάθεια. Μάλιστα στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 προσπάθησα να ξεκινήσω κάτι παρόμοιο, αλλά δυστυχώς καθυστέρησε πολύ ο αναδασμός στο χωριό μου... μετά παντρεύτηκα...