View Single Post
  #8  
Παλιό 02-11-2010, 00:49
giotis Ο/Η giotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200R
Μηνύματα: 202
Προεπιλογή Απάντηση: ως λαός έχουμε πέσει σε γενικευμένη κατάθλιψη!

Φίλε Ortho, ένα post δεν εξαντλεί το θέμα, απεναντίας μπορεί να προκαλέσει έντεχνα - να μαγνητίσει, για να ακολουθήσουν κι άλλα. (Αυτά ως προς το χιούμορ)

Ο πρόλογος σου ξύνει πληγές αυτή τη περίοδο και άφησε να φανεί ότι έχουμε IQ ραδικιού ή ποντικιού.

Πρωτότυπες καλλιέργειες αν αποδώσουν, φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με το πόσο «όμορφα» προβάλονται.

Π.χ Το άρθρο για το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) είναι από το 2006, ακολούθησε επιτυχής επιχειρηματική πορεία;

Η φυτεία Blueberries θα αποδειχτεί βιώσιμη; Το εγώ ως καταναλωτής μέχρι τώρα δεν γνώριζα το προιόν λέει κάτι;

Η εκτροφή σαλιγκαριών προβάλλεται, αλλά για συγκεκριμένο είδος σαλιγκαριού όπου η εταιρία σου κάνει συμβόλαιο απορρόφησης της παραγωγής σου, με εγκαταστάσεις του κόστους 30-40.000 ευρώ για να έχεις κάποιο εισόδημα και συμβουλές επιβλέψεις (με το αζημίωτο). Αν το καλοεξετάσεις θα προβληματιστείς αν το προϊόν είναι το σαλιγκάρι ή το μάρκετινγκ της εταιρία που θα σου πουλά το σπόρο του σαλιγκαριού, το εξοπλισμό της εγκατάστασης και τη τεχνογνωσία.

Τα φωτοβολταικά είναι επένδυση για τον Έλληνα ή για τη βιομηχανία παραγωγής τους ; Θα σου αποδώσουν τα υποσχόμενα; Η ΔΕΗ μέχρι πότε θα αγοράζει ακριβότερα από ότι πουλάει σε μια εποχή που οι ΔΕΚΟ αλλάζουν στρατηγικές;

Στη Ελλάδα γνωρίζουν τι μπορεί να αποδώσει. Προϊόντα εξαιρετικά όπως το λάδι, το κρασί, το μέλι τα οποία θα πάψουν να επιδοτούνται, θα ανεβάσουν τη τιμή τους. Μπορεί να επενδύσεις σε αυτά με εγγυημένες ανά περιοχή αποδόσεις αλλά και προοπτικές ιδίας κατανάλωσης. Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε και για την οικιακή οικονομία.





Last edited by giotis; 02-11-2010 at 00:53.
Reply With Quote