View Single Post
Παλιό 02-11-2010, 01:37
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Τι σημαινει, μπαταρια??

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλος...εδω είμαστε για να βοηθάμε το ένα μέλος το αλλο...και να εκφραζουμε τις αποψεις μας--ΣΥΜΦΩΝΩ---οπως είπες και εσυ--δεν προσπαθουμε να δουμε---συγκρινουμε ποιος την εχει,,,,,μεγαλυτερη---(μιλαω για την εμπειρια...και καταρτιση)...---αν και ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ....τρεχουν ΠΟΛΛΟΙ....πρωτος ομως βγαινει ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ναι, και σας ευχαριστώ:sm6:

και για να ολοκληρωσω,,,,,,,,,ΕΧΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ(σορρυ για τα caps--δινω εμφαση--δεν φωναζω) απλα με παραξενευει μα γιατί συνεχίζει να σε παραξενεύει το ότι απλά ΔΕΝ το ξέρεις το θέμα? δεν σου έχει ξανασυμβεί? το γεγονος να έχει 2 μπαταριες----οπως και to ERROR ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ στο παλικαρι.....εκτος πάλι αν εχω τοοοόόόόόόόόόόοοοοοο λαθος........το DWALLO ειναι για μπαταρια ---ΟΧΙ μπαταριΕΣ συναγερμου.....(σορρυ αλλα οι ΑΠΟΡΙΕΣ μου ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ--γιαυτο αλλωστε και ΕΠΙΜΕΝΩ στο θεμα....)
και πεντακάθαρα και ευγενικά μας ευχαριστεί, εμένα διότι ότι έκανε αυτό ακριβώς που του είπα και έλυσε το πρόβλημά του, όπως και οι υπόλοιποι φίλοι αν δουν κάτι ανάλογο στο καντραν τους, και εσένα από ευγένεια που ασχολήθηκες να του πεις λάθος διάγνωση. και επί πλέον ΑΚΟΜΗ απορείς ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...:sm6:
βόρεια με νότια προάστεια...τσ τσ τσ τσ, να σας ρωτάμε να μαθαίνουμε...

Last edited by ckk; 02-11-2010 at 01:40.
Reply With Quote