View Single Post
Παλιό 02-11-2010, 17:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: αναρτήσεις για GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
από ότι ξέρω και διαβάζω στο site, αφορά ολόκληρη την ανάρτηση στην οποία προσαρμόζουν τα περιφεριακά του ESA

δεν βαράω, σε πιστώνω για την επόμενη φορά που μπορεί να κάνω εγώ λάθος
Χμμμμμμ!! μηπως κανεις λαθος???

Λεει:

“Wedding”
We managed to pair the BMW ESA system with our Wilbers technology thus keeping the great ESA function in connection with a tailor made setup in damping and spring rate respectively in seating height. Henceforward both, the 60 kg customer as well as the 150 kg customer can enjoy a completely new riding sensation on the R 1200 GS-ESA / R 1200 GS Adventure!

μεταφραση:

Καταφέραμε να αντιστοιχίσoυμε το σύστημα ESA με την Wilbers τεχνολογία διατηρώντας έτσι τη φανταστικη λειτουργία του ESA σε σχέση με μια εξατομικευμένη ρύθμιση σε απόσβεση επαναφορας και βαθμο σκληροτητας του ελατηριου (spring rate) σε αντίστοιχια του ύψος της σελας. Εφεξής, και τα 60kg, καθώς και τα 150 κιλά του μπορουν να απολαύσουν μια εντελώς νέα αίσθηση οδηγησης για το R 1200 GS-ESA / R 1200 GS Adventure!

Αυτα απο μονα τους παραπεμπουν σε ελατηρια και μηχανισμους αυξομειωσης του υψους της μοτο για διαφορα αναστηματα!

Μετα, αν ολοκληρη αναρτηση της wilbers κοστιζει μονον 419e οπως λεει στο σαιτ προτινω να την αλλαξετε ολοι σας!!

Δεν στελνεις ενα εμαιλ σε αυτους να σου εξηγησουν ακριβως τι αντικαθιστουν?
Πολυ φτηνες μου φαινονται για αναρτησεις ολοκληρες κομπλε και μαλιστα με προσαρμοζομενο το συστημα ESA επανω τους!!!
Reply With Quote