View Single Post
Παλιό 02-11-2010, 22:14
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα τα ειπες ολα!!!! Απ αυτη σου την απαντηση καταλαβαινουμε τις διαφορες σου με εμας...εμεις απλα καραγουσταρουμε τις bebes μας και τα μικρο-μεγαλο-προβληματα απλα δεν μας νοιαζουν
Καλε μου συνοδοιπορε και συναδελφε, αν ειχα αναγάγει την εκαστοτε μοτοσυκλετα μου σε ανθρωπο και της ειχα δωσει ανθρωπινη υποσταση τοτε ναι θα καραγουσταρα! Ομως, ποτε δεν το εκανα ουτε τοτε που ημουν 18 χρονων οπου και απεκτησα την πρωτη μου μοτο κι εξακολουθω ακομη και σημερα να μην το κανω και να τηρώ την διαφορα της ανθρωπινης υποστασης ξεχωριστα απο την μηχανικη ενασχοληση-χομπυ-τροπο ζωης!!

Καραγουσταρω καλε μου φιλε την συζυγο μου, καραγουστερνα οποια γυναικα περναγε απο το κρεββατι μου στο παρελθον το μακρινο, καραγουσταρω τους ανθρωπους που συμετεχουν κατ'οιονδηποτε τροπο σε αυτο το φορουμ, αλλα, τοτε οπως και τωρα, μου αρεσει η καθε μοτοσυκλετα που καβαλω να την οδηγω, απλα μου αρεσει, αρκει φυσικα να ειναι απροβληματιστη.....οπως Χοντα, Σουζουκι, Καβασακι και λοιπα made in japan προιοντα δηλαδη!!
Δεν θα προβληματιστω φιλε μου καλε για καμια μοτοσυκλετα, αλλα πολυ ευχαριστως να το εκανα για ενα ανθρωπινο ον!!!
Οποταν...ναι εχω μεγαλη διαφορα με εσας!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 02-11-2010 at 22:16.
Reply With Quote