View Single Post
Παλιό 03-11-2010, 09:38
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
εχτες παρελαβα την μοτο απο τον θαναση. τελικα αυτος οπως και εγω δεν πιστευουμε σε εξωγηινους , ουτε οτι αυτοι μου πεταξαν τα λαδια στο διαφορικο .
αν και στον β######## μου ειπαν (επισιμαμε εγραφο) οτι η μοτο δεν εχει διαροη λαδιου αυτην που ειδατε στην φωτο ο θανασης βρικε οτι εχανα λαδια απο την τσιμουχα εξωδου του αξωνα. λογο του οτι ηταν ελλατοματικη.
οποτε ουτε φαντασια μου,κατα β########. ειναι ουτε τα ψηχολογικα προβληματα που πρεπει να ξεπερασω, κατα τον υπευθηνο τησ bmw hellas του μ###.
βλεπετε υπαρχουν μαστοροι με αρχ###α που ειναι αγνωστοι στον κοσμο , και αρχ###α μαστοροι που ειναι επωνιμοι και τρανοι. που ολοι αυτοι οι επωνυμοι δεν αξιζουν ουτε μια τριχα απο τα αρχ###α του.
τωρα ειναι δικια μας επιλογη σε πιον θα εμπιστευτουμε στην ασφαλεια μας.
εγω μερχη τωρα ψηφιζω θαναση δαγκοτο. και οχι επωνυμουσ καραγκιοζηδες...

Πραγματικα ευχομαι η καλη δουλεια του συγκεκριμενου συνεργειου να συνεχισει και σε βαθος χρονου γιατι η αυξηση της πελατειας και η <<αναβαθμιση>> του ονοματος του στον χωρο συνηθως αλλαζει και τις ισσοροπιες ...
Reply With Quote