04-11-2010, 22:39
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
|
|
Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!
Αφού συμφωνήσω με τον φίλο μας τον Σάκη και ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά όσους ασχολήθηκαν με αυτήν την εκδρομή, θα σας δώσω μερικές από τις εικόνες της εκδρομής.
Αφού συναντηθήκαμε λίγο έξω από την Καβάλα με τον Θανάση, τον Κωνσταντίνο και τον κεφάτο Σάκη, ξεκινήσαμε για ένα ταξίδι με αρκετά απρόοπτα, πολύ συγκίνηση, γέλιο, ελάχιστο φαγητό και κρασοκαταστάσεις.
Η πρώτη μας στάση έγινε λίγο μετά την Ξάνθη, για να ποτίσουμε τα άλογα και να ξεμουδιάσουν οι αναβάτες.
Την πρώτη φωτογραφία την αφιερώνω στο μυώδη αρσενικό που έμελε να σημαδέψει την υπόλοιπη ζωή μου
Βρε 'σύ, φόρα το αδιάβροχο για να μην ξανασταματάμε κάθε 20 χιλιόμετρα.
. . . Τον χαβά του αυτός.
Μουλάρι, δίποδο. . . Το δίπλωσε και το 'βαλε στην βαλίτσα.
.
.
.
.
.
Μετά από 20 χιλιόμετρα . . .
.
.
.
.
. . . Κοίτα τον, γελάει.
Κρατήστε την αυτήν την εικόνα, θα την συναντήσουμε πολλές φορές.
Σκέτη καθυστέρηση ο τύπος.
Μία να βάλει τα αδιάβροχα, την άλλη να τα βγάλει, κάποιες φορές να φυσήξει την μυτούλα του, την άλλη να βάλει σταγόνες . . . Τσομπανάκος ήμουνα, προβατάκια έβοσκα.
Την ψυχή μας έβγαλε
Η παρέα, όπως είπε και ο Σάκης, από την αρχή έδεσε και δεν υπήρχε η παραμικρή γκρίνια η παράπονο.
Μόλις μπήκαμε στην Τουρκία, κάηκε από την συγκίνηση η λαμπίτσα από την Γερμανίδα του Σάκη.
Θανάσης και Κωνσταντίνος.
Πραγματικά σας ζήλεψα. Να είστε πάντα καλά και ταξιδευτές
Τελικά μου λύθηκε η απορία για το πόσα άτομα χρειάζονται για να αλλάξεις μια λάμπα σ' ένα GS.
Στάση στο Kesan, για την αλλαγή
Από Kilibahir πήραμε το καραβάκι για Chanakkale
Στον δρόμο για Αϊβαλί είχα ένα θεματάκι με τον δρόμο, αλλά ευτυχώς τα στιβαρά μου χέρια η ψυχραιμία μου, η εμπειρία μου και η άμεση αντίδρασή μου, με κράτησε όρθιο.
Αργά το απόγευμα αποφασίσαμε να διανυκτερεύσουμε στο Ezine.
Μόλις τακτοποιηθήκαμε και μπανιαριστήκαμε, πήγαμε να τσιμπίσουμε και να δοκιμάσουμε την Τούρκικη κουζίνα και τα τοπικά κρασιά.
Την επομένη, ξεκούραστοι και ορεξάτοι, ξεκινήσαμε να ανταμώσουμε το γκρουπ που θα έβγαινε στο Αϊβαλί, με το καραβάκι.
Οι δρόμοι κα-τα-πλη-κτι-κοί:
Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και με νησίδα ανάμεσα στα δύο αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας.
Η παραμικρή λακούβα, μπαλώνονταν από τα συνεργεία του δήμου.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, δεν έλειψαν οι ξαφνικές στάσεις του Sakis ουάου, για τους λόγους που έχουμε αναφέρει πιο πάνω.
Έξω από το λιμάνι στο Αϊβαλί.
Παντού υπάρχει ένας λευκός πύργος:
|