View Single Post
Παλιό 04-11-2010, 23:36
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Σπασμένο διαφορικό

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λες τώρα;;;; Από το σπασμένο ρουλεμάν έγινε έτσι και η πίσω ζάντα στη δεύτερη φωτογραφία;;;;;
Μήπως έχεις και τα κείμενα που συνόδευαν τις φωτογραφίες;;; Έτσι για να μάθουμε και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δείχνουν και όχι ότι ΘΕΛΟΥΜΕ να δείχνουν......

Πάντως, ωραίες φωτογραφίες για να τρομάζει ο κόσμος.... Και με τα χρόνια η ιστορία αλλάζει για να δικαιολογήσει τις ιστορίες του εκάστοτε αφηγητή!!!

Σκέφτομαι τι θα διαβάσω και εγώ για μια φωτογραφία με σπασμένο μονόμπρατσο που δημοσίευσα πριν κάμποσο καιρό.... άραγε θα έχει και δράκο μέσα;;;;

Τα εχω εξηγησει πολλακις, δεν αναλισκομαι ξανα στα ιδια και τα ιδια! ο φιλος ας διαβασει ολο το νημα που δημοσιευω την συγκεκριμενη φοτο οπως και τα άλλα που αφορουν την συγκεκριμενη βλαβη πάλι με φοτο και ας βγάλει τα συμπερασματα του!
Επισης, τον παρεπεμψα εκει για να δει τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει η βλάβη η δικη του και οχι να ξανασυζητησω τα ιδια και τα ιδια.

Εξάλλου ουτε η χοντα ουτε η BMW μου ανηκουν για να τις υπερασπιζομαι τοσο σθεναρα οπως κανουν άλλοι!
Το μονο που υπερασπιζομαι ειναι η αξιοπιστια βαση στατιστικων και γραφομενων απο ιδιοκτητες των συγκεκριμενων οχηματων σε διαφορα φορα, αυτο και μονον!
Reply With Quote