View Single Post
Παλιό 05-11-2010, 21:27
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA
Προεπιλογή Απάντηση: BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!

Έχουμε νέα στο παρασκήνιο!!!!

Αφού λοιπόν μας επιστραφηκαν τα κρανοι, με την αιτιολογία...τα τεσταραμε
και δεν πήραν νερό!!! Και χαχαχα χουχουχου και δεν πρέπει να ανοιγετε τη ζελατινα εν ώρα βροχής....και σίγουρα αυτό ηταν και τα κρανοι σας είναι μια χαρα!!!

στο δόντι το' χα το στολισμα αλλά συγκρατιθηκα...

Αλλα μετά τον καφέ της Τετάρτης και μετά από προτροπή του ΔημητρηΑρκα να το βαφτισω στην ντουζιερα μου...σηκωθηκα σήμερα με κέφια Νουνου!!!

Και βάζω το systemακι μου κάτω από την ντουζιερα αφού πρώτα έβαλα από μέσα χαρτί κουζίνας στην ζελατινα για να δω από που το γλυφει...

Και χαμογελαστό το systemακι μου δακρυσε το καημενο μετά τις τόσες βουτες μες στην κολυμπήθρα ε!!! Sorry ντουζιερα ήθελα να πω...

Χαρούμενος λοιπόν παίρνω τον Μοδεστο(πεθερος μου) και του ανακοινωνω πως τρέχω στον Τρικαλιωτη να δώσω τα καθυστερημένα προσκλητηρια από τη βάφτιση του μικρού και βρεγμενου μου system....

στον Τρικαλιωτη λοιπόν κατα τις δυο το μεσημέρι σκαω μύτη και λέω...θα θελα να κάνουμε το τεστ που κάνατε πριν λίγες μέρες μαζί.....

Μα αφού σας είπαμε ότι είναι όλα εντάξει

δεν πειράζει θα το επαναλάβουμε μαζί αυτήν τη φορά και δεν θ διαρκέσει παραπάνω από πέντε λεπτά του χρόνου σας... Οκ

οκ

το systemακι μου φωτογραφήθηκε από όλες τις προοπτικές, δακρυσε ξανά...και ξανά, ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι όντως έχει πρόβλημα...το ίδιο ισχύει και στου Μοδεστου, και την Δευτερα μας ανακοινώσει ποτέ θα παραλάβουμε τα νέα μας κρανοι...γιατί αυτά που έχουμε μάλλον θα σταλούν ως σουρωτηρια ή φίλτρα για
Jacobs καφέ, στη Γερμανια Μαμα BMW

ουφ πολύ σας κούρασα!!!
Reply With Quote