06-11-2010, 16:05
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Το κομμάτι (του φερινγκ) από το VFR 1200F με μπέρδεψε στις αρχικές φωτο και το πέρασα για προσεγμένο ... μπλιαχχχ το μηχανάκι είναι κακάσχημο με ασύνδετα (σχεδιαστικά) κομμάτια πλαστικού πεταμένα όπου τους έβρισκε , ένα φανάρι για κλοτσιές…και το ράμφος του κότσυφα …ποιο χαλί δεν γίνονταν.
|
Τελείως υποκειμενικη η παραπανω αποψη. Το ''κλωτσατο'' φαναρι φεγγει σαν νταλικα, ειδικα ο στρογγυλος προτζεκτορας που φορανε και τα ντουκατι (οχι οτι τα ντουκατι ειναι μετρο συγκρισης αλλα τετοιο φαναρι μπαινει σε ακριβες και προσεγμενες κατασκευες). Αλλο αν δε αρεσει σε καποιους, για καποιους άλλους ειναι φετιχ!!!
Απόσπασμα:
( Δεν μιλάω καθόλου για πίσω φανάρι ,δεν υπάρχει , μάλλον στην αποθήκη βρήκαν ένα από XR250 και το πέταξαν πάνω, ΑΙΣΧΟΣ).φαναρι απο XR250?
|
καλα, εχεις δει ποτε πισω φαναρι XR? Για ριξε μια ματια στα επισυναπτομενα και πες μου με ποιανου XR μοιαζει! Θα μας τρελανεις εσυ!!! Ενταξει δεν σου αρεσει για διαφορους λογους, αλλα οτι μοιαζει με οτιδηποτε άλλο, απο φαναρι μεχρι δεν ξερω κι εγω τι, κατανταει μαλλον γραφικο.
Απόσπασμα:
Αλήθεια γιατί το cross runner 800 με 100 ίππους (στρόφαλο) και 240 κιλά έχει πίσω λάστιχο 180/55/17 και το δυνατότερο και βαρύτερο cross tourer έχει τα κλασσικά ON/OFF 150/70/17 (ζάντες στιλ GS adv) αφού cross είναι και τα δυο .
|
Μου αρεσει που εβγαλες τις ακριβεις διαστασεις των ελαστικων απο τις φωτο και το βιντεο!! Δηλαδη αν ειναι 170/60/17 θα το ξεχωριζες απο ενα 180/55/17? Μην μου πεις ναι δεν θα σε πιστεψω ουτε εγω ουτε κανενας άλλος!!
Tο cross tourer ειναι, υποτιθεται, παντως εδαφους και το cross runner αποκλειστικα για ασφαλτινη χρηση. Η λεξη ''cross'' δεν προερχεται απο το ''moto cross'', σημαινει απλα ''διασχίζω'', ''περνώ'', ''διασταυρωνω'' (τις Ηπειρους π.χ.)
ειτε προκειται για πολη, ειτε για εθνικες οδους, ειτε για χωματοδρομους! Το δευτερο συνθετικο της λεξης προσδιοριζει την χρηση, ''tourer'' για τουρισμο και ''runner'' για τρεξιμο αρα και φαρδυτερο ελαστικο για fights στους δρομους!
Αυτο πάλι πως το συμπερανες? παλι με το ματι υποθετω!!!!!
Και αφου κοβει τοσο πολυ πες μου σε παρακαλω ποιο εχει μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησεων το Βαρκαντερο ¨η το BMW RT 1200? Mε το ματι ετσιιιιιιιι!!οχι να ανοιξεις βιβλια και μανουαλς!!!!!
Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:09.
|