06-11-2010, 22:08
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs 1200 adv
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Εγω το ξεχασα ηδη! αλλα εσυ το θυμασαι συχνα με τα 230κιλα της GS (με λαδια και βενζινη) και τα 256 της Adve (με λαδια και βενζινη)?????
Οταν μιλαμε για βαρος μηχανης, εννοουμε το καθαρο βαρος της και οχι με την ομπρελα, τη θεια Μαρια πισω και τον Οβελιξ οδηγο. Τα συγκρινουμε στεγνα ολα!
Αληθεια το varadero με τα κουπια ποσο ζυγιζει?
Συμφωνουμε ολοι φανταζομαι στην υποκειμενικοτητα της παραπανω διαπιστωσης!!!
Εννοειται πως η υποκειμενικοτητα των αποψεων μου χαρακτηριζει μονο εμενα!
Εδω κιαν συμφωνουμε!!!!!!
Honda ειναι και οχι BMW, Ducati!!
Ασε γιατι και η bmw εχει ονομα αξιοπιστιας, οπως καθε τι γερμανικο κι ομως τελευταια εχει ριξει πολυ τον πηχυ! Αν δεν γραψει χιλιομετρα και βγουν οι πρωτες εντυπωσεις το ονομα Honda με αφηνει αδιαφορο!
[/COLOR][/COLOR]
βιαζεσαι πολυ!!!!! Το Τενερε παρουσιαστηκε την ανοιξη και αρχισε πωλησεις το καλοκαιρι....περιμενε!!!! εξάλλου η οικονομικη κριση δεν επιτρεπει ακουμπημα 17000 σε οποιοδηποτε δικυκλο! Εδω η GS εχει πτωση 19% και σε συνολο η εταιρεια 47% (πηγη ΣΕΑΑ)
Σε περιοδο κρισης πωλουνται και οι δυο μοτο. Πια ειναι πρωτη σε πωλησεις? Το tenere? Δεν νομιζω!
αν τρεχεις πισω απο τις γυναικες αντι να τρεχουν αυτες πισω απο εσενα......αστα, αλλαξε αθλημα φιλε μου!
|
Οταν θα παρω varkadero μπορει να αρχισουν να κυνηγανε και εμενα(μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα)! Το axe και η varadero ρε παιδι μου ειδες τι κανουν!
|