View Single Post
Παλιό 06-11-2010, 22:53
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΕ)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες ήρθε του κολλητού μου από Αγγλία με φορτηγό. Κόστος 230 ευρώ με απόδειξη.
Παιδιά ειδικά για εκ Βρεταννίας ορμώμενο αγοραστή είναι σίγουρο ότι είναι απάτη καθότι και φθηνότερα στοιχίζει ο δικυκλισμός εκεί, αλλά και πολύ ψαγμένοι και ενθουσιώδεις δικυκλιστές(και αυτοκινητιστές επίσης όπως έχουν αποδείξει πολλάκις..) είναι οι Βρεττανοί ώστε να μην ψάχνουν για αγορά τόσο μακρυά και χωρίς να τσεκάρουν τι αγοράζουν...

Μήν το σκέφτεσαι καν, πες ότι δεν το είδες, και επίσης προσποιήσου ότι δεν μας το είπες γιατι κατά τη γνώμη μου σου βγάζει μια εικόνα ευκολόπιστου...Παιδιά σκεφτείτε απλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και ξέρουν ότι υπάρχει κόσμος που δεν σκέφτεται τόσο εις βάθος, και που έχει ανάγκη από δουλειά, απο δόξα, από χρήματα, έχοντας ως ελπίδα να εξαπατήσουν κάποιον..
Αν συλλάβουμε πόσοι ανθρωποι συνδέονται στο δυαδίκτιο πιστεύω θα ταρακουνηθούμε...
Αυτά.... Το νου σας...
Βασικά θα το πω γιατί το έχω ξεπεράσει, κάποτε είχα ένα Bmw 750 iL του '90 μοντέλο... με πινακίδες tsoll (αν το γράφω σωστά), λόγω της ιδιότητας μου του ναυτικού(θα έχετε δει κάποιες στήλες πώλησης ναυτικοί-αλλοδαποί-αναπηροι, είναι χωρίς φόρους..)...
Οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν η υπερβολική αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας καθώς και ποιότητας του αμαξιού, αλλά κατόπιν συνειδητοποιώ με πικρία ότι το πλείστον των ατυχημάτων γίνεται διότι το 90% αδυνατεί να αγοράσει ασφαλές αυτοκίνητο λόγω φόρων και κόστους συντήρησης....
Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο μεταχειρισμένο κοστιζε τότε γυρω στα 7 εκατομμύρια δραχμούλες κι εγώ το αγόρασα 1,600,000...
Για να μην μακρυγορώ με παρενθέσεις, επειδη το είχα αγαπήσει αυτό το αμάξι ήθελα να το πάρει κάποιος και να το εκτιμήσει...
Και πάλι για να μην μακρυγορώ το πήρε ένας από αυτούς τους Ελληνες πειστικούς τύπους που τον βλέπεις και λες τι επιχειρηματίας γατόνι είναι αυτός, και με τον ίδιο τρόπο μου δίνει κατι επιταγες μιας ελβετικής τράπεζας, και λεω ω ρε μάγκα τι γίγαντας ειναι αυτός....
Πετσινες για να μη μακρυγορώ οι επιταγές, κατά σύμπτωση από γνωστό αστυνομικο μαθαίνω έχει 3 φακέλλους και σωρεία τέτοιων αδικημάτων στην αστυνομία, και ρωτώ εγώ.....
Εγώ που πήγα με τις καλύτερες των προθέσεων, πίνοντας τέτοιο ποτήρι είχα άδικο να θέλω να του κάνω κακό και να πάω κι εγώ στην άλλη άκρη που ήταν κι αυτός?
Γι αυτό προσέχετε....

Last edited by Capitain; 06-11-2010 at 23:24. Λόγος: Προσθήκη σκέψεων, διορθώσεις
Reply With Quote