Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
Με πήρε λοιπόν ένας κύριος που δεν θυμάμαι το όνομα του και το τι μ@λ@κίες άκουσα δε λέγεται. Μεταξύ άλλων δεν έχουν ακούσει πως είναι άβολη η σέλα στα F GS, και δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τι γράφεται στα φόρουμ γιατί εκεί γράφει ο καθένας ότι θέλει μου είπε. Το μηχανάκι είναι σχεδιασμένο για off road γιαυτό πονάει ο κόλος μας. Μάλλον είναι για πηγαίνει με τρέιλερ στην εξοχή υποθέτω. Όταν του είπα πως τόσος κόσμος που μιλάμε μεταξύ μας πονάμε μου είπε πως αυτό δε λέει τίποτα, μπορείς και στη σέλα ενός 1200 GS να έχεις το ίδιο πρόβλημα! Γ@μώ;
Η τιμή τους δε είναι λογική γιατί έχουμε μεγαλύτερο ΦΠΑ εδώ και αυτοί τα φέρνουν λίγα λίγα τα κομμάτια τους και με αερπλάνο από Γερμανία. Ενώ οι Ισπανοί τα πάνε με καμήλες και λαθραία... Όταν του είπα ότι στα μισά λεφτά στο Strom δεν ασχολείσαι μου είπε "ναι αλλά άμα ανέβεις μετά στο F παθαίνεις πλάκα" εκεί του απάντησα "και πρέπει να τιμωρηθεί ο κόλος γιαυτό;".
Τέλος πάντων μου έφαγε κάμποσο από το χρόνο μου και ήμουν και στη δουλειά και δεν μπορούσα να τον δουλέψω όπως του άξιζε.
Σαφώς και θα μου πείτε "κλάστους και τραβήξου net shopping". Aυτό θα κάνω αλλά το γαμώτω παραμένει γιατί όταν αγοράζεις μηχανή μέσα στην τιμή είναι και το aftersales service και η γενικότερη υποστήριξη.
|