07-11-2010, 04:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
|
|
Απάντηση: Οργάνωση ημερήσιου γλεντιού σε ύπαιθρο..
Έχω πάει με τον κολλητό μου σε συναυλία του Μάλαμα στην Αργυρούπολη η μπορεί και Ηλιούπολη σε ένα ανοιχτό αμφιθεατράκι....Αναμενόμενα βέβαια έχουν έρθει και άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας και υπόληψης, κάτοικοι της περιοχής για να υποστηρίξουν το δρώμενο...
Λέει ο Μάλαμας τα δικά του, λάσπες στο δρομο και βροχή, κτλ, με τη φιάλη ουίσκυ λίτρου να αδειάζει σιγά σιγά δίπλα στο σκαμπό του, δεν ήταν - όπως αναμενόταν βέβαια..- αυτό που θα ικανοποιούσε τους κατοίκους κι όταν την κάνει ο Σωκράτης κατά τις 12 μιση για διάλλειμμα λέγοντας καληνύχτα το 80 τοις εκατό του ακροατηρίου την έκανε για σπίτι....
Κανά 20 λεπτο αργότερα κι εμείς σαν να ξέρουμε ότι θα ξαναβγεί καθήμενοι στη θέση μας τραγουδώντας τραγούδια του σα να λέγαμε συνθήματα, σκάει ο Σώκρατες και λέει το μαγικό... 'Έφυγαν οι μ@λάκες? Για πάμε τώρα να περάσουμε τη νύχτα, και έρχεται και κάθεται στην εξέδρα unplugged (πάντα με το ξύδι υπο μάλλης) και κάτσαμε μέχρι τις 5-5μιση η ώρα τραγουδώντας και λέγοντας μ@λακίες σαν να είμασταν όλοι χρόνια φίλοι...
Συγνώμη για το ψιλοσπαμ αλλά ήθελα να το μοιραστω ως εμπειρία και ως γνωριμία μου με το Μαλαμα..(Πάντως απ'οτι έχω ακούσει είναι πολύ μυστήριο άτομο και ενίοτε και @ρχ|δι με τις γυναίκες... Αλλά τι να κάνεις...Ίσως να κατέστη αναγκαίο.... Πλάκα κάνω είμαι εναντίον της βιας, και ειδικά σε άτομα που αδυνατουν να αντισταθούν...
|