View Single Post
Παλιό 07-11-2010, 15:28
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι θαναση,αλλα μην ξεχνας οτι το varadero ειναι μια μηχανη αρκετα πιο φτηνη και σε κοστος αγορας αλλα και συντηρησης σε σχεση με τον "και καλα" ανταγωνισμο(gs και gs adve)!οποτε γι αυτο και πουλησε...
Ακριβως επειδη δεν ξεχναω η μεγαλη επιτυχια στα gs εμφανιστηκε απο το '05 και μετα και ακομα πιο πολυ τα τελευταια 2-3 χρονια..
Κανε μια σφυγμομετριση στο φορουμ κα θα δεις ο πλειοψηφεια ειναι 2-3 ετια
(δηλ. φρεσκαδουρες σε ΒΜW μεγαλου κυβισμου, εξου και ο αντιστοιχος φανατισμος ακομα).
Μεχρι το 2000 τα ΒΜW γενικοτερα ηταν σχετικο "niche brand", ασε που μας ελεγαν (το 79-80 που ειχα για κανενα χρονο ενα R90S και στην δεκαετια του '90 που πηρα το RT1100 που εχω ακομα τωρα) παππουδες και ας ημουν μωρο και τριανταρης αντιστοιχα.
Το οτι το ειχα (το RT) για μεγαλες αποστασεις και το ξεζουμιζα δεν επαιζε κανεναν ρολο.
Ησουν πολυ νεος και πολυ μακρια απο την μαρκα συνεπως δεν εχω καμια απαιτηση να τα ξερεις αυτα (η ακομα πιο πολυ .. να τα ζησεις).
Τοτε νιωθαμε η "Outsiders" ενω τωρα θεωρηται "ΙΝ". Η καιροι αλλαζουν βλεπεις.
Τα τελευταια χρονια η ΒΜW εδωσε μια πιο νεανικη και δηθεν περιπετειωδεις χρεια στην μαρκα μεσο του μαρκετινγ της (και ας ειναι καλα αυτη η λελεδες και κλαψιαρηδες Ewan McGregor και Charlie Boorman με το Long Way Round και το πολυ "safe" Long Way Down" της πλακας).
Το "image" αλλαξε αλλιως θα παρεμενε σταθερα περιπου εκει που ηταν.
Σε οτι αφορα της τιμες, μεχρι το '04-'05 (απο το '94) η τιμες ηταν πολυ πιο κοντα.
Παρ'ολαυτα μεχρι τοτε, σε παγκοσμιο επιπεδο να ξερεις τα gs δεν "σαρωναν" πουθενα.
Οπως βλεπεις δεν ξεχναω τιποτα και η 4-βαλβιδη γενια του gs ξεκινησε το '94 και οχι περιπου το '07 η '08 που πολυ το ανακαλυψαν.
Ειναι καποιοι εδω φανταζομαι που θα τα θυμουνται αυτα.

Απόσπασμα:
τωρα ομως που το moto cross across runner over και πως στο διαολο θα το λενε ...
Κακιουλες και νομιζω πως ενα μαγαζι κολοσσος σαν την Ηοντα αξιζει λιγο περισοτερο σεβασμο.

Απόσπασμα:
θα κανει καν 17αρι+ κατσε να δουμε τι θα παρει...
(ξερω,αλλα δεν λεω τι θα παρει)
Οχι φιλε μου δεν ξερεις, οπως ουτε εγω μπορω να ξερω και γ'αυτο δεν μπαινω σ'αυτην την κουβεντα.
Ασε που δεν μπαινουν στην τσεπη μου ουτε η πωλησεις ειναι απαραιτητα ενδειξη εαν ειναι καλο η οχι, συνεπως γιατι να εχω καουρα?

Last edited by Bedouin; 07-11-2010 at 15:42.
Reply With Quote