View Single Post
Παλιό 08-11-2010, 15:15
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ μου Χρήστο.... επειδή το βουνό το οργώνω από το 1986 (με γονείς) και από το 1992 (μόνος ή/και με παρέα)... και ιδιαίτερα από το 2003-2009 (που ήμουν εκεί όλα τα Σ/Κ 7 μήνες το χρόνο) επέτρεψε μου να πω τα εξής...

Ο Μπάμπης είναι η πιο Τουριστική ταβέρνα που γνωρίζει όλος ο κόσμος... Για το λόγο αυτό υπάρχουν τα εξής τινά... όταν μεν είναι άδειος (πράγμα σπάνιο) τρως καλά... αλλά τσιμπημένα... όταν πας την ώρα που αδειάζει το χιονοδρομικό... έχασες!!! Η ποιότητα είναι ΧΑΛΙΑ.... αργείς να φας... και χρυσοπληρώνεις.... για το λόγο αυτό στα τόσα χρόνια πρέπει να έχω φάει όλες κι όλες 3 φορές...

Υπάρχουν πιο μαζεμένα ταβερνάκια.... που να μη γίνεται αυτή η χάβρα του Μπάμπη... όπου και καλύτερα τρως... και ήσυχα... και Οικονομικότερα!!

Τώρα...όσον αφορά τον καφέ... αν εννοείς το Elatos Resort & Health Club... (ELATOS RESORT & HEALTH CLUB) συμφωνώ ότι είναι υπέροχα... αλλά κι εκεί οι τιμούλες κοιτάζουν προς τα πάνω....

Γι αυτό και οι συγκεκριμένες επιλογές που έκανα... Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας !!!!
Ανακοίνωση για όλους τους συμμετέχοντες:
Κρατάτε μαζί σας sleeping bag ανθεκτικό και κατάλληλο για -10 και κάτω.
Παγούρια για νερό, πολύ νερό, να έχετε για όλους και για μέρες.
Καραμπίνες με σκόπευτρο για μέχρι 2000 μέτρα. Τρέχουν πολύ και κρύβονται οι λαγοί και τα κουνάβια εκεί. Τσουκάλια να βράσετε τους λαγούς. Τάπερ και μαχαίρια εάν χρειαστεί να αλληλοφαγωθείτε.
VHF με μεγάλο εύρος.
Φαρμακείο.
Μια εικόνα και σταυρουλάκι έκαστος.
Μην κρατάτε GPS, θα έχει ο αρχηγός ο Κωστής, το δικό του δουλεύει καλά, θα σας σώσει.
Φωτογραφική μηχανή και πλαστική θήκη, για να την βρούμε μετά εμείς και να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες στο forum, να σας θυμόμαστε.

Reply With Quote