View Single Post
Παλιό 08-11-2010, 15:28
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ μου Χρήστο.... επειδή το βουνό το οργώνω από το 1986 (με γονείς) και από το 1992 (μόνος ή/και με παρέα)... και ιδιαίτερα από το 2003-2009 (που ήμουν εκεί όλα τα Σ/Κ 7 μήνες το χρόνο) επέτρεψε μου να πω τα εξής...

Ο Μπάμπης είναι η πιο Τουριστική ταβέρνα που γνωρίζει όλος ο κόσμος... Για το λόγο αυτό υπάρχουν τα εξής τινά... όταν μεν είναι άδειος (πράγμα σπάνιο) τρως καλά... αλλά τσιμπημένα... όταν πας την ώρα που αδειάζει το χιονοδρομικό... έχασες!!! Η ποιότητα είναι ΧΑΛΙΑ.... αργείς να φας... και χρυσοπληρώνεις.... για το λόγο αυτό στα τόσα χρόνια πρέπει να έχω φάει όλες κι όλες 3 φορές...

Υπάρχουν πιο μαζεμένα ταβερνάκια.... που να μη γίνεται αυτή η χάβρα του Μπάμπη... όπου και καλύτερα τρως... και ήσυχα... και Οικονομικότερα!!

Τώρα...όσον αφορά τον καφέ... αν εννοείς το Elatos Resort & Health Club... (ELATOS RESORT & HEALTH CLUB) συμφωνώ ότι είναι υπέροχα... αλλά κι εκεί οι τιμούλες κοιτάζουν προς τα πάνω....

Γι αυτό και οι συγκεκριμένες επιλογές που έκανα... Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας !!!!
λόγω ηλικίας εγώ από το '77 με καθε ΠΣΚ σκι.
Συμφωνώ σε όλα, αλλά το τζάκι του Μπάμπη δεν παίζεται. όσο για τον Έλατο... το τζάκι είναι παγκοσμίου... άσε που έχει και εσωτερική πισίνα. Όλο στις χλίδες σας πάω. Αλλά έτσι είναι η ζωή μάγκες. Μιά την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε...

θα χαρώ και γω πολύ, αν και το βλέπω δύσκολο . αν ήταν Κυριακή ήμουν από τώρα μέσα.

Last edited by ckk; 08-11-2010 at 15:32.
Reply With Quote