View Single Post
Παλιό 09-11-2010, 09:59
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Η επιστροφή.

Κομοτηνή σταματήσαμε για το αποχαιρετιστήριο φαγοπότι, μας έγινε συνήθεια πια.

Από εκεί ο φίλος μας Θανάσης, με τον ακούραστο Κωνσταντίνο, ξεκίνησαν με τελικό προορισμό το Ρίο, άλλα 770 χιλιόμετρα.

Μπράβο για το κουράγιο τους και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για την υπέροχη και άψογη παρέα τους.

Να επαναλάβω πως είναι πολύ δύσκολο να μην υπάρχουν εντάσεις σε κάποιο ομαδικό ταξίδι, εμείς είμαστε από αυτούς που το κατάφεραν.
Και να σκεφτήτε πως πρώτη φορά ταξιδεύαμε μαζί, όπως και πρώτη φορά συναντηθήκαμε, πλην του Σάκη, που ήμασταν μαζί σε δύο ρετσινοκαταστάσεις.

Ανυπομονούμε για την επόμενη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Φίλε Νίκο,

κι εγώ θα ήθελα με την σειρά μου, να σε ευχαριστήσω, κατ'αρχήν που με δεχτήκατε στην παρέα σας (με τον Σάκη), αλλάξατε λίγο το πρόγραμμά σας γιά να μας περιμένετε κατά την αναχώρηση στην Θεσ/νίκη, που πήγες μέχρι την.....Καβάλα να παραλάβεις την πράσινη κάρτα μου, για το υπέροχο ταξίδι που είχαμε μαζί αυτές τις έξι μέρες, κ για το απίστευτο χιούμορ σου...
Σου χρωστάμε μία Προύσσα βέβαια, κι επειδή όπως λέει κι ένας φίλος μου, "Οι άντρες ξεχωρίζουν από δύο πράγματα", ετοιμάσου...

Jefe

Last edited by Jefe; 09-11-2010 at 11:08.
Reply With Quote