09-11-2010, 19:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Βλέπεις γιατί έχεις το παρατσούκλι του <<κολλημένου>>. .
|
για σενα και μονον για σενα!! απο μακρια δεν μπορεις να κρινεις τους υπόλοιπους! ελα και σε κανα καφε να τσακωθουμε εκ του συνεγγυς!!
Απόσπασμα:
Έκανες την πατάτα ..επιμένεις στην κολοκύθα!.
|
Σου έχω πει ότι το τελελεβερ δεν είναι του Hossack αλλά το ντουολεβερ ,εσύ τον χαβά σου.!.[/QUOTE]
Ουτε πατατα ουτε κολοκυθα!!! ΕΣΥ δεν μου εχεις πει τιποτα περι hossack και duolever!! Ανετρεξε στο παρελθον να δεις ποιος ανεφερε και εξηγησε πρωτος τα συστηματα αυτα και την ιστορια τους!! Εσυ ΠΟΤΕ δεν ασχοληθηκες!!! Απαντουσες πανω στα δικα μου ΠΑΝΤΟΤΕ!!! Στο εχω ξαναπει μην προσπαθεις να οικειοποιησαι γραπτα αλλουνου!!! Ο καθενας κανει μια αναζητηση και βλέπει! π.χ εδω http://www.gsforum.gr/%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-32/super-tenere-2010-a-8261/index4.html οπου πρωτοαναφερθηκα στον Hossack στο μηνυμα 35 και μαλιστα απαντωντας σε εσενα σε αναφορα που εκανες στο τελελεβερ!! Δεν ειδα να με διορθωσεις πουθενα! Και γιατι να με διορθωσεις άλλωστε, ναι του Hossack το συστημα πηγε αυτουσιο στην BMW και ονομαστηκε Duolever! Μαλιστα!! και μια παραλλαγη αυτου πηγε στην GS την οποια ονομασε τελελεβερ. Η μονη διαφορα ειναι τα καλαμια που εχει η GS, και το λεει τελελεβερ ενω τα υπολοιπα δεν εχουν καλαμια!! Ενω και τα δυο συστηματα χρησιμοποιουν διπλα ψαλιδια!!!
Α, και που΄σαι, το τελελεβερ δεν ειναι ουτε αυτο εξελιξη των μυαλωμενων γερμανων αλλα των Εγγλεζων της Saxon-Motodd στις αρχες της δεκαετιας του 1980!! Οχι για να μην νομιζουμε οτι η BMW ειναι ο αινσταιν της μοτοσυκλετας!!
Απόσπασμα:
Το θέμα με την σχεδίαση ΔΕΝ είναι υποκειμενικό.
|
Αν η σχεδιαση ενος αντικειμενου δεν ειναι η υποκειμενικη ματια του σχεδιαστη του τοτε πες μου τι ειναι!!!
Oσο για το DN, αγαπητε Θεοδωρα, ευτυχως που καποιοι τολμουν και κοιτανε εμπρος διοτι αν δεν υπηρχαν αυτοι ακομα BSA Gold Star και Norton commando θα καβαλουσαμε!
|