Θέμα: Εξατμιση
View Single Post
Παλιό 09-11-2010, 20:09
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Εξατμιση

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staikosn1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας παιδια... Εχω την 1100 GS σε αρκετα καλη κατασταση, αλλα θελω να της βαλω μια εξατμιση για να αλλαξει λιγο το λουκ να αγριεψει λιγο αλλα το βασικοτερο να ανασανει καλυτερα, να καταργησω τον καταλυτη και εχει KN πανω( θα γινει χαρτογραφηση κτλ )... Ελεγα λοιπον να δοκιμασω της Raceguns με 300 ευρωπουλα αλουμινιου τριγωνη. Τι λετε εσεις? Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα ( και τα 300 πολλα ειναι αλλα λεμε τωρα ).
Εγώ από την άλλη επειδή έχω πάει και στους 2 εξατμισάδες, θα πρότεινα τη RaceTech επειδή ως ποιότητα θα έλεγα ότι είναι εφάμιλλες με προσωπική μου γνώμη του Racetech να μου αρέσουν πιο πολύ...
Όσον αφορά το Υ έχοντας ψάξει αρκετά σε επώνυμα μου άρεσε πολύ της Remus αλλά τελικά έκανα φτιαχτό στoν Πέτρο στη Racetech με 150 ευρώπουλα αντι για 250-300 για μεταχειρισμένο, ισως και παραπανω για καινουριο.
Με εξάτμιση Acrapovic το μηχανάκι πάει πολύ καλύτερα μαζί με το K&N φιλτρο..Καιει και λιγο παραπανω μαλλον, αλλά σωστά καίει όπως έχει πει κάποιος σε ενα φόρουμ....
Αυτά από τις λίγες εμπειρίες μου..
Α! ξέχασα να αναφέρω ότι το δικό σου Υ ίσως κοστίσει και λίγο παραπάνω λόγω της ιδιοτροπιας που βγαζει τους λαιμούς από την ίδια πλευρά..

Last edited by Capitain; 09-11-2010 at 20:11.
Reply With Quote