View Single Post
Παλιό 14-04-2009, 23:54
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Ο G. P. έγραψε :
εγώ πάντως δεν μπορώ να υπακούω στα κελεύσματα του κάθε αδαη ‘’χωριατη’’ δημαρχου ο οποιος αποφάσισε κατα το δοκουν για να γεμισει την τσέπη του!
_ Μετά την απαξίωση αστυνομίας και δικαιοσύνης σειρά πήρε η τοπική αυτοδιοίκηση ! Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Ελληνικός λαός αναδίδει ψηφίζοντας αδαή χωριάτες και κλεφτές δήμαρχους. Τα λάθη (π.χ. μονοδρομιση-λεωφορειοδρομιση της μισής Αιγαίου από το δήμο Ν.Σμυρνης ) δεν σημαίνει ότι ο δήμαρχος είναι κλεφτής! Ούτε δίνει άλλοθι για την ισοπέδωση των πάντων!

Ο G. P. έγραψε :
Α) εδω συμφωνα με τα οικονομικα το ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ!!! Διότι ως γνωστον τα εσοδα απο τις κλησεις πάνε στην τοπικη αυτοδιοικηση και ουχι στο Κρατος καθ’εαυτό!!!!
Ποιος σου ειπε φίλε και Συμπολιτη μου οτι οι ταμπέλες για τα ορια ταχυτητας αποφασιζονται απο το ΥΠΕΧΩΔΕ? Το ΥΠΕΧΩΔΕ αποφασιζει και τοποθετει τις μπλε/πρασινες ταμπελες κατευθυνσης και οχι των οριων ταχυτητας. Τα ορια ταχυτητας στους δρόμους αποφασιζονται απο τον δημο που ανηκει ο δρόμος!!
Β) Αρνουμαι φίλε, συνοδοιπορε και Συμπολιτη μου να πηγαινω με 120 στην Ε.Ο Κατερινης-Θεσσαλονικης, Αθηνων-Κορινθου, Εγναντια όπου υπαρχουν απο 2 εως και τεσσερεις (4) λωριδες ανα κατευθυνση όταν στην Γερμανια σε τέτοιους δρόμους ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ!!!!!!!!!!
Γ) ρθρο 20/παρ. 7/ Κ.Ο.Κ.'' Αναφερει ΜΟΝΟΝ τους αυτοκινητοδρομους, τους δρομους ταχειας κυκλοφορίας, και το πρωτευον Εθνικό δικτυο και οχι το επαρχιακό!! Εγω μιλουσα για το επαρχιακό δικτυο όπου εκει πεφτουν και το 98% των προστίμων και όπου εκει στηνονται τα ραντάρ!! Διότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχουν τα 130κμ σαν ανωτατο οριο τα οποια ειναι αποδεκτά (λιγα αλλα αποδεκτά), στους δρόμους ταχειας κυκλοφορίας απο 90 (Συγγρου) μεχρι 110 και στο πρωτευον δικτυο απο 70-90 αναλόγως δρομου, στροφων, εδάφους κ.λ.π.! Μονον σε αυτους τους δρόμους το οριο αποφασίζεται απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και οχι στο επαρχιακο δικτυο (π.χ. Τριπολη-Καλαματα όπου μετα τις γνωστες στροφες υπαρχει η ευθεια των 5κμ+ κι οπου το οριο ειναι 50κμ αν θυμαμαι καλά!!
????? Μήπως υπάρχει κάποια αντίφαση στα ανωτέρω??? Γράφει ο Κ.Ο.Κ. για ταχυτητα ανάλογα τις στροφές??? Το δρόμο (ποιότητα οδοστρώματος)???

Ο G. P. έγραψε :
Α) ο καθε Δημαρχος και το Δημοτικο Συμβούλιο πηρε τα ηνία και καθε φορα που χρειαζεται χρηματα διατασσει τον τοπικο Αστυνομικο Δ/ντη για κλησεις!
Β) αμφιβάλεις ότι οι δημαρχοι αποφασίζουν (αν οχι όλοι...οι περισσότεροι ειδικα στην επαρχία)για την συχνοτητα των μπλόκων για ταχυτητα στους δημους τους??? αμφιβάλεις οτι ο ταδε Αστυνομικος διευθυντης της ταδε πόλης εχει πολιτικό προιστάμενο τον εκαστοτε Υπουργο Εσωτερικων τωρα πια και αμεσως επόμενο πολιτικο προιστάμενο τον δημαρχο της περιοχης ειδικα αν αυτος ο δημαρχος ειναι του εκαστοτε κυβερνωντος κομματος? αλλα και να μην ειναι του κυβερνωντος κομματος στο προφορικο οργανογραμμα του υπουργειου Εσωτερικων ετσι ειναι κατοχυρωμενο εξ απ'ανεκαθεν!!! αν αμφιβαλεις δεν εχω τίποτε άλλο να σου πω παρα μονον ψαξε το καλυτερα!
!!!!!! Τα ανωτέρω μόνο ως αστεία τα σχολιάζω :
1) Ο δήμαρχος είναι μόνο πάνω από τον διοικητή της τροχαιας η και της ασφάλειας η και του τμήματος τάξης???? Είναι πάνω η κάτω από έναν ταξίαρχο – υποστράτηγο??? Όταν γράφεις < αστυνομικός διευθυντής > εννοείς τον βαθμό (αντίστοιχο του συνταγματάρχη)??? Δεν υπάρχει τέτοιος σε κάθε< τόπο>!!!Ειναι και ανώτερος των διοικητών των υπηρεσιών …όποτε τους διατάζει όλους!!!???
2) Σχεδόν όλα τα τμήματα τροχαιας έχουν δραστηριότητα σε άνω του ενός δήμου (πολλές περιπτώσεις με 6-7 δήμους) .Εκεί τι γίνεται, ποιος διατάζει ποιον???
υπάρχει συνεννόηση η παίζουν μποξ μετάξι τους για το ποιος διατάζει τα μπλόκα???!!!
3)????Μετά τον Υπουργό είναι ο Δήμαρχος??? Οι Νομάρχες ? Οι περιφερειάρχες ? Τι κάνουν αυτοί διατάζουν η όχι????
4)!!!! Καλά αυτό με το ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ οργανόγραμμα σπάει όλα τα ρεκόρ!!! Μπαίνει
στο Γκίνες αέρα!!! Πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που
ισχυρίζεται δημόσια και σοβαρά ότι Υπουργείο - Κρατική Υπηρεσία έχει προφορικό (και διαφορετικό από το επίσημο γραπτό) οργανόγραμμα!!!!
Να΄ σαι Καλά ευθυμήσαμε πάλι…..!!!!!
Reply With Quote