View Single Post
Παλιό 11-11-2010, 13:35
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Χαρλεάδες, Μπεμβεδάκηδες, αχταρμά... για βόλτα και ψαράκι στο Λαύριο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τη Κυριακή 14/11 πάμε για Ride και ψάρι στο Λαύριο στο φίλο και συνταξιδιώτη Δημήτρη Βελετάκο, που διατηρεί μια απο τις καλύτερες Ψαροταβέρνες στην περιοχή.....
Οι Χαρλεάδες σας καλούν στην παρέα τους για τσιπουράκια εμείς οι μπεμβεδάκηδες να μην πιούμε πολύ - που είμαστε και φλώροι, ψαράκια και χαβαλέ, με τις γυναίκες μας (και όχι ΜΟΝΟ) ..... εγώ θα φέρω μόνο την γυναίκα μου, δεν θέλω να τις μπερδεύω
Θα ξεκινήσουμε απο την παραλιακή Ποσειδώνος με Αλίμου μπροστά απο το Club <ΑΜΜΟΣ> ώρα? για χαλαρό Ride, καφεδάκι στο Σούνιο (στο Ναό), μάσα χάψα στο Λαύριο και ότι ήθελε προκύψει...
Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι Παρασκευή βράδυ, γιατί η κυρα Λένη πρέπει να φτιάξει την (σπέσιαλ) κακαβιά που μας ετοιμάζει ΠΑΝΤΑ....
Η συμμετοχή ΔΕΝ είναι δεσμευτική (χρηματικά εννοώ) και μόνο σκοπό έχει να προετοιμάσει το <έδαφος> ώστε να μην μείνει ΚΑΝΕΝΑΣ νηστικός και <βρίζει> τον ταλαίπωρο Χαρλεά που πασχίζει για την <αποφλωροποίηση> αυτού του Forum.....

Ευχαριστώ!!!!
1 φλώρος μετά συζύγου (τσίου)
εσείς οι άντρακλες με τις μηχανάρες θα ξεκινήσετε... θα φτάσετε???
Reply With Quote