View Single Post
Παλιό 11-11-2010, 14:48
chrhld Ο/Η chrhld βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Kallithea
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200

Σε συνέχεια προηγούμενου πόστ.

Δυστιχώς υπάρχει και άλλο κρούσμα από σπασμένο βραχίωνα, αυτή την φορά είναι ο εμπρός βραχίωνας.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχω λάβει από το εργαστήριο είναι ότι οι αντοχές που έχει το αλουμίνιο είναι τρελά νούμερα, θα σας ενημερώσω όταν τα έχω συγκεντρωμένα.
Αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε μερικές μηχανές (όχι σε όλες), όταν η ανάρτηση βυθιστεί πλήρως βρίσκει ο βραχίωνας πάνω στην βάση του μασπιέ, με αποτέλεσμα να πιέζει τον εμπρός βραχίωνα στα πλάγια. Παράδοξο, γιατί η διαδρομή είναι πολύ μεγάλη, αλλά συμβαίνει.
Αφού πάρω τα αποτελέσματα, για να είμαι σίγουρος, θα διορθώσω τον βραχίωνα και θα αλλακτούν όλοι οι εμπρός βραχίωνες από εμένα.
Γι΄αυτούς που για ψυχολογικούς λόγους δεν θέλουν το φτερό, γιατί φοβούνται ή δεν το εμπιστεύονται, από δευτέρα θα έρχονται σε εμένα και θα τους επιστρέφω τα χρήματα τους, έστω και αν το έχουν τοποθετήση.
Λυπάμαι για την αναστάτωσει, εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν να λύσω το πρόβλημα για να μην ασχοληθούμε ξανά με αυτό.

Θα επανέλθω σύντομα με τα τελικά αποτελέσματα.

Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Χρήστος