View Single Post
Παλιό 11-11-2010, 17:53
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200

Σήμερα πέρασα απο τον Χρίστο να του αφησω το demo φτερο που ειχα βαλει στην μπου μπου....εκτος οτιο ειχα και εγω την γρατζουνια...κατα τα αλλα ΟΥΤΕ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΤΙ ουτε ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ (KAROO T) βρήκε κάπου....

Και μην σας πώ οτι τώρα που το έβγαλα μου λειπει κιολλας...

Είδα στο μαγαζι του Χριστου ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ μπρατσο....ρε παιδια τι να πω...με τα λίγα που λατεχω μου φανηκε ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ,,,,,,αν δεν ήξερα προσωπικα αυτον που καταφερε να το φερει σπασμενο....θα έλεγα οτι ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ περιεργο αν μη τοι αλλο ο τροπος που έχει σπασει......

όσον αφορα τον Χρίστο....ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ που τον ξερω.....θελει μεγάλα αρchιδια να βγεις και να πεις οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος ή για ψυχολογικους λόγους να ΄'ερθει και να πάρει πίσω τα χρηματα του.......και να θυμόμαστε παιδες και λιιιιιιγο το παρελθον.......το παλικάρι εχει κάνει τόσο κοπο για να το φέρει μέχρι εδω...ΟΚ θέλει και αλλη βελτίωση....μην του πάρουμε όμως και το κεφαλι.....

και τα λέω αυτα ΧΩΡΙΣ κανενα ΟΦΕΛΩΣ...απλα εδειδη θελω οι επαγγελματιες που προσπαθουν και βελτιωμουν τα προιοντα τους να πηγαινουν μπροστα....!!!!!

Δια χάρη αστειότητας θα πω..........

Τώρα που έβγαλα το φτεράκι νομίζω........σφυρίζει