View Single Post
Παλιό 11-11-2010, 20:21
sagitta Ο/Η sagitta βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Piraeus
Μoto: 1) R12RT, 2) K12S, 3)K13GT
Προεπιλογή Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
1.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 800GS!
H ΒΜW ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ENDURO,OXI ΣTA TRAVEL...
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕΛΑ-ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...
ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΕ ΑΛΛΗ...!

2.ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΔΟΡ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ FORUMS!MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ! ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,ΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ! Εμένα η απορία μου είναι ότι κανείς σας δεν κοιμάται τα βράδυα??? Όλοι μέσα είμαστε στις 4 το πρωί?? Βλέπεις ότι δεν φωνάζω ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ FORUMS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 3 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ!ΞΕΡΕΙΣ... Πού έγινε αυτό να γελάσω ρε παιδιά???

3.ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΑ!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? Το σημαντικότερο όλων είναι η φυσική κατάσταση επαυξάνω γιατί έχεις απόλυτο δίκιο +1200

4.ΞΕΡΩ,ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ S1000RR,TΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ HP2,ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ G450 KAI TH ΣΕΛΑ TOY RT... αλλά το λογότυπο του Ιάπωνα .... δεν τα λές όλα!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ BMW ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...

5.ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 5000 ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ Γράφω με μπλε γιατί είμαι ήρεμος ενώ εσύ όχι
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠ ΤΟΝ GSMANIAC KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΑΡΩ!
έχεις μουστάκι, φοράς μυτερά παπούτσια με γυρισμένες μύτες ή απλά ακούτε ρεμπέτικα???

Προς τους Admin ===> δεν τα μεταφέρετε σε ένα άλλο θέμα τα άσχετα τόπικ να μην το x€soume τελείως αντί να τα διαγράψετε. Ο κόσμος είναι κουρασμένος από το σκίσιμο που μας κάνει το ΔΝΤ και θέλει να ξεδώσει.....
Reply With Quote