11-11-2010, 21:06
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sagitta
ΩΡΑΙΟΣ και ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!
η χαζή μου τώρα ερώτηση: Άν στην Χ αντιπροσωπεία υπάρχουν claims στα ανάλογα κουτάκια, τότε αυτα διαβάζονται και λαμβάνεται action βελτίωσης, ή απλά αλλάζουν "χώρο" -λέω εγώ-?? Στις ερωτήσεις των γκάλοπ τους γδύνουμε ή τα λέμε όλα ρόδινα?
|
Καλε μου φιλε, αν σε γιαπωνεζικο εργοστασιο στην Ιαπωνια (εργοστασιο οχι αντιπροσωπεια) φτασουνε claims τοτε αυτα θα αξιολογηθουν και θα περασουν στην παραγωγη οι λυσεις τους!! Το ιδιο κανει και ο Γερμανος φανταζομαι!!!
Εμεις, οι καταναλωτες, δεν εχουμε αλλο τροπο αντιδρασης περαν απο αυτον που σου περιεγραψα! Το τι κανουν τα ''παραπονα'' μας οι εταιρειες δεν μπορουμε να ξερουμε!!
Αλλα δεν μπορουμε να βαζουμε ενα φορουμ μπροστα, με το ''κουτι παραπονων'', εκμεταλευομενοι τα Χ χιλιαδες μελη του, διοτ οπως προειπα δεν ειναι σωστο ως προς αυτο και την εταιρεια που αναφερεται σε αυτο!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sagitta
"Τωρα αν θελεις να εισαι μαχητικος, εσυ και οποιοσδηποτε άλλος και θελεις/θελετε να τα χωσετε στην εταιρεια και σε οποια εταιρεια.....μαζευεστε, τα λετε, τα γραφετε, τα υπογραφετε....." όπου λαλούν πολλοί κοκόροι......άστα για αυτά δεν κάνουμε οι Έλληνες.....
anyhow, no offence
|
Αν δεν κανουμε αγαπητε μου φιλε εμεις οι ελληνες τοτε δεν θα πρεπει και να γκρινιαζουμε οι ω! ελληνες, δεν νομιζεις?
|