11-11-2010, 20:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Ξεσπάθωσε ο Πειραιάς… πήρε φωτιά ο ####ς μας, ε το λιμάνι ήθελα να πω.
Όπως είπα και προηγουμένως το κυτίο παραπόνων θα μπορούσε να δουλέψει με την έννοια 'της ισχύος εν τη ενώσει' των μελών, όχι 'τη απογνώσει' από καβγάδες. Εδώ δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, να ενώσουμε έχουμε. Γνώσεις, εμπειρίες, καφεδάκια, ταξίδια κλπ παρεΐστικα και όχι προσβλητικά. Κανείς δεν δουλεύει για την εταιρεία, ελπίζω…
Όσο για τα on – off, travel endurο κλπ χαρακτηρισμούς μηχανών, δεν ισχύουν. Ή παπάς – παπάς, ή ζευγάς – ζευγάς, που λέει και ο λαός. All weather λάστιχα δεν υπάρχουν. Και αυτοί που δεν το ξέρουν μετράνε κολώνες και στηθαία. Έτσι δεν υπάρχουν all terrain μηχανές. Υπάρχουν on, off και beautiful. Έ στην τελευταία κατηγορία είναι και η 1200GS. Με σέλα που με πάει ως το Πόρτο Χέλι ατσαλάκωτο. Είναι και η γαμώ τις μηχανές… με τους αντιπροσώπους έχω το πρόβλημα και για αυτό θέλω το κουτί παραπόνων, για να μπορούμε ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Επίσης διαφωνώ με την λογική ότι επειδή μας έχουν ‘δανείσει’? το σήμα τους, είμαστε και λιγότεροι αιχμηροί όταν ΠΡΕΠΕΙ.
Επίσης δεν ήξερα ότι όσο πιο πολλά ποσταρίσματα έχω, τόσο περισσότερο αρεστός στο forum. Αν είναι έτσι, να αρχίσω και γω να γράφω καμιά… παπαριά για να περνάει η ώρα.
|
Ολα αυτα γινονται Χρηστο, αλλα individually, απο τον καθεναν μας ξεχωριστα με πολυ μαχητικο και αιχμηροτατο τροπο!!!
Δεν μπορουν να γινουν ομως με το ''κυτιον'' διότι μπορει να εκληφθουν ως ''καλυψη'' του φορουμ προς του παραπονουμενους!! Εχει πολλες διαστασεις το θεμα Χρηστο και δεν μπορει να γινει!
|