Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
Δηλαδή και το σήμα που φέρει η μηχανή μου παραχωρημένο το έχω δεν το πλέρωσα; Χμμμ και δε με λέτε το φόρουμ τι έχει προτεραιότητα την καϊλα των μελών της ή την ευαισθησία της εταιρείας; Γενικά δεν μου αρέσει να μου "παραχωρούν" πράγματα που έχω πληρώσει...
Η ιδέα περί παραπόνων οργανωμένων έχει σαν στόχο να μην γράφει ο καθένας "ότι θέλει και όπως τα θέλει" σχετικοποιημένα και υποκειμενικά αλλά σαφέστατα, αντικειμενικά και ενημερώνοντας και τους άλλους εμάς ώστε να μην τραβιέται ο καθένας χωριστά και μόνος του.
Αν για παράδειγμα είμαστε 5 -10 ή 20 που θεωρούμε πως η σέλα των 650 & 800 gs είναι μ@λ@κι@ και το πούμε μαζί κόσμια και οργανωμένα γλιτώνουμε το να κάθεται ο π@π@ρ@ς των ΔΣ της εταιρείας να μας λέει το άσπρο μαύρο και να πάει να μας βγάλει τρελούς. Απλά πράματα και πρακτικά.
Αν οι admins πουν ότι είναι πολύ μεγάλη μανούρα τότε πάσο -προφανώς θα έχουν λόγω πείρας σκανάρει και το επίπεδο των ποσταρισμάτων και δεν θα είναι για τέτοια- και μένει εδώ το ζήτημα.
Γενικά πάντως αν είναι 1 φορά παπαριά να λέει κάποιος πως έχει πρόβλημα με το μηχανάκι του τότε είναι 100 φορές παπαριές όλα τα καλά που λέει για αυτό. Οι λόγοι ευνόητοι.
Τώρα σε ότι αφορά τη σέλα (για να επιστρέψουμε και στο θέμα μας):
Αν η κατηγορία που έβαλε η εταιρεία την F 650 gs του 2008 είναι "άλλοθι" της τότε είμαστε απλά μ@λ@κες γιατί στην ίδια κατηγορία είναι από το G450 X μέχρι το R 1200 gs adventure, οπότε πάλι καλά που δεν έχουν όλα την ίδια σέλα.
Αν κάποιοι μπορούν ευκολότερα να μαντέψουν (αφού δεν με έχουν δει ούτε φωτογραφία) ότι είμαι αγύμναστος αταξίδευτος ή άσχετος με μηχανές παρά να υποψιαστούν ότι η ΒΜW έκανε πατατιά, (για λόγους ντιζαινιάς και οικονομίας) περαστικά τους.
Απλά, ας αναλογιστούν μήπως και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πήραν τα 2 συγκεκριμένα gs και λένε ότι δεν μπορούν να κάτσουν δεν είναι μέρος παγκόσμιας αντιβαυβαρικής συνομωσίας και λένε αλήθεια; Και μήπως δεν θα έπρεπε να πληρώσουν τόσα για να διορθώσουν ένα λάθος της εταιρείας; Και μάλιστα με 100 ευρώ καπέλο απλά και μόνο γιατί τους έτυχε να είναι Έλληνες;
Και αφού μάλλον θα πληρώσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την μ@λ@κί@ της εταιρείας, μήπως να μην ακούνε και άλλες μ@λ@κιες από πάνω;
Έλεος!
Last edited by Vag; 12-11-2010 at 00:13.
|