View Single Post
Παλιό 12-11-2010, 10:20
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν για παράδειγμα είμαστε 5 -10 ή 20 που θεωρούμε πως η σέλα των 650 & 800 gs είναι μ@λ@κι@ και το πούμε μαζί κόσμια και οργανωμένα γλιτώνουμε το να κάθεται ο π@π@ρ@ς των ΔΣ της εταιρείας να μας λέει το άσπρο μαύρο και να πάει να μας βγάλει τρελούς. Απλά πράματα και πρακτικά.
και κρατάω αυτό.απο την στιγμή λοιπόν που για κάποιους υπάρχει πρόβλημα,
απο την αρχή του θρεντ,εγώ,ο georgep και άλλο ένα μέλος αν θυμάμαι καλά,προτείναμε να μαζευτείτε οι κάτοχοι και υπογεγραμμένα να στείλετε επιστολή στην εταιρία.
Δεν είδα να γίνετε κάτι τέτοιο.όπως έχει γίνει κατα καιρούς μεμονωμένα αλλά και με λίστες κατόχων,για άλλες εταιρίες πέρα απο τον δημιουργό του θρεντ.

αν και δεν είμαι κατοχος bmw,μέσα απο το φόρουμ έχω μάθει όχι μόνο τα συνήθη προβλήματα που βγάζει το καθε μοντέλο,αλλά μέχρι και σε ποιό συνεργείο πρέπει να την πάω και πιο να αποφύγω!
με ενα γρηγορο ψαξιμο μπορεί να τα βρει κανείς ευκολα,αλλά και πάλι αν βαριέται μπορεί να ρωτήσει και θα πάρει σίγουρα απαντήσεις.
μέσα απο τα φόρουμ,αυτοί που αγαπάνε την μηχανή έχουν μάθει και για τις άλλες εταιρίες ή μοντέλα.όπως π.χ ότι η αφρικα θέλει ανορθωτή και αντλία βενζίνης κ.λ.π όρεξη (ή κόλημα)να έχεις και είναι γραμμένα όλα.

μια κατηγορία παραπόνων,το μονο που θα έκανε,είναι να συγκεντρώσει τα θέματα αυτα.τίποτε παραπάνω (ωφέλιμο για έναν αναγνωστη) εκτός απο ενδεχόμενα μπλεξίματα με μυνήσεις και δικαστήρια,όπως έγινε σε δυο μεγάλα γειτονικά φόρουμ πιο παλιά,με αφορμή είδη ένδυσης στο ένα και συνεργείο το άλλο.
δεν μου πέφτει λόγος,απλά το αναφέρω για τα πρακτικά.

αυτα απο μένα.
καλημερες
Reply With Quote