View Single Post
Παλιό 14-11-2010, 18:30
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: GS Forum ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2010 13/14 Νοεμβρίου 2010 Βόνη Ηρακλείου

και εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους συνοδοιπόρους σε αυτή την παρέα που τη λέμε GS forum, γιατί αν και με τέτοιο καιρό δεν προτίμησαν την ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού τους αλλά μπήκαν στο δρόμο και ήρθαν στο καζάνι μαζί με την οικογένεια τους. Η χαρά είναι δική μου γιατί αν και σε 14 ημέρες κλείνω 1 χρόνο παρουσίας σε αυτή την παρέα έχω κάνει δυνατές φιλίες και ειλικρινά χαίρομαι να περνάω μαζί τους/σας αρκετό από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου.

σας ευχαριστώ όλους και να ήμαστε καλά και του χρόνου να βγάλουμε πάλι την ρακή του κυρ Βασίλη

επίσης να ευχηθώ και από εδώ χρόνια πολλά και καλά με πολλά και όρθια χιλιόμετρα στον Τάσο (nextdor) και να τον ευχαριστήσω γιατί έκοψε την τούρτα του αργά και φάγαμε μεγάλα κομμάτια...... χάσατε όσοι φύγατε νωρίς
η παρέα ήταν :
yns, hector, saitman, katsab, takis04, nextdor, dimitris 1150, πνευματικάκης, pirate και φυσικά οι οικογένειες μας και φίλοι μας
Reply With Quote