14-11-2010, 21:55
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: SOS-Ένας στους τρεις μετανάστες που πάσχουν από φυματίωση αρνείτ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
τοτε νοτη να φυγουμε απ τη χωρα...  ,μην κολλησουμε τιποτα τους κακομοιρους τους λαθρομεταναστες!  
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jeny
Άσε που όταν μπει κάποιος από αυτούς στο λεωφορείο, είναι καλύτερα να κατέβουν όλοι.
Βγάζουν μια μυρωδιά σαν σάπιο κοτόπουλο ή σαν μπαγιάτικο ψάρι 
Φαντάσου τι αρώστιες θα κουβαλάνε μαζί τους 
Ούτε ο ελεγχτής τους ζητάει εισητήριο.Φαίνεται οτι φοβάται να τους πλησιάσει.   
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fguy
Γιαυτο παιδια προσοχη στις αλλοδαπες, και δη στις αφρικανες! Κυκλοφορουν δεκαδες αλλες ασθενειες..... Πολλοι ειναι δυστυχως αυτοι που την εχουν πατησει
|
Τις απόψεις μου για τους μετανάστες (λαθραίους και μη) τις έχω από παλιά καταθέσει και φυσικά επιμένω σ αυτές.
Αν ήθελα να ξανασυμμετάσχω σε τέτοιου είδους συζήτηση υπάρχουν αυτό τον καιρό μπόλικα ποσταρίσματα στο φόρουμ με στόχο τους λαθρομετανάστες.
Η παρέμβασή μου εδώ έγινε για να δείξω οτι τα στοιχεία του συγκεκριμένου θέματος ερμηνεύτηκαν επίτηδες λάθος και οτι ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι παραπλανητικός.
Προσωπικά με ενοχλεί να μου πασάρουν "ειδήσεις" που έχουν σκοπό να κατηγορήσουν άδικα ή υπερβολικά κάποιον (-ους).
Εξίσου επικίνδυνα με το AIDS, τη φυματίωση και την ..κακοσμία των αλλοδαπών είναι στην εποχή μας η παραπληροφόρηση και η κοινωνική αναλγησία.
Ο καθένας με τις απόψεις του όμως..
|