Κάποιοι βγήκαν και κάτι λιγότερο από το 13%. . .
Φίλε μου Λευτέρη, το ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν "κάποιοι" και σίγουρα για πολλούς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, άλλοι συνειδητοποιημένα, άλλοι καναπεδοσκεπτόμενοι, σκαμποτραπεζοεπαναστατες, ωχαδερφιστικά κλπ. . . δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί και να άρχίζουμε, (θ' αρχίσουν σε λίγο

), τα μπινελίκια, για το ποιος φταίει πιο πολύ, αυτός που πήγε να ψηφίσει ή αυτός που δεν πήγε. . . ποιος είναι περισσότερο επαναστάτης και ποιος όχι, ποιος απαξιώνει το σκάρτο πολιτικό σύστημα και ποιος το τροφοδοτεί.
Δεκαετίες δεν έχω πάει να ψηφίσω και δεν νοιώθω τύψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος για όσα θα πρέπει να μας απασχολούν.
Από την στιγμή που δεν με εκφράζει κανένας, από την στιγμή που το άκυρο, με τα μπινελίκια γραμμένα πάνω στο ψηφοδέλτιο, ή το λευκό, θα το οικιοποιηθεί κάποιο κόμμα, ή θα το υιοθετήση κάποιο άλλο κόμμα, γιατί να πάω να ψηφίσω;
Δεν θα συνεχίσω, γιατί είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τέτοιοι χώροι δεν είναι για πολιτικές τοποθετήσεις και γενικά για θέματα που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν εντάσεις.
Όταν θα έρθει ο καιρός ίσως και να εκπλαγείτε για το πόσο αμερικανάκια είναι αυτό το ποσοστό.
μην πάει το μυαλό σας στο κακό . . . Γενικά μιλάω, είμαι καλό παιντί . . .
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε. . .