Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos
Σε αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς που ζούμε εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα.Δεν μπορώ ομως να καταλάβω πως συμβαίνουν τέτοια προβλήματα??Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μια εταιρία σαν την BMW δεν είναι αξιόπιστη.Μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν τα μηχανάκια τους με ανορθόδοξους τρόπους??Δεν παίζω με τον πόνο των ανθρώπων αλλα ορισμένα πράγματα μου κάνουν εντύπωση.Ξέρω εγω τι να πω ρε παιδιά??Πάντως κάποτε παρακολουθούσα αυτό το ντοκιμαντέρ με τον Charlie Boorman και τον Εwan macgregor(δεν ξέρω αν το εγραψα σωστά)οι οποίοι εκαναν το Παρίσι-Ντακάρ και στην κυριολεξία τα είχαν ξεσκίσει τα 1200 αρια.Μετα απο πολλά δεινά εσπασε ο αξονας του Macgregor 100% δικαιολογημένα).Τέλος πάντων υγεία να εχουμε και δεν βαριέσαι.Και λεφτά να μην εχουμε πάλι θα βρούμε για την καλή μας.Την συμπάθεια μου. 
|
Φιλε μην συγκρίνεις στοιχεία από το ντοκιμαντέρ, εχω διαβάσει το βιβλίο του ταξιδιού τους από Αγγλία ως την Νοτια Αφρική.Αυτους τους ακολουθούσαν 2 βαν με δυο μηχανές σε ανταλλακτικά και την νύχτα τις κάνουν καινούργιες. Παραχωρήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ φτιαγμένες απο την εταιρεία και δεν ειναι ####κες να γράψουν ή να δείξουν ότι είναι μαπα!!!
Δεν λέω ότι είναι μάπα, προς θεού απλά μην περιμένεις reality στην αξιοπιστία εκει και καλά κάνουν βέβαια, οποιας μάρκας εργαλεία και να καβαλούσαν!!!! !!!