View Single Post
Παλιό 16-11-2010, 13:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μάλλον άξονας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν συμφωνώ με την τοποθέτηση υπερ του ενός και κατά του άλλου .Είναι μεγάλα παιδιά και θα τα βρούν .Με το να παίρνουμε το μέρος του ενός δείχνουμε ότι υπάρχουν παρέες που αλληλουποστηρίζονται.Ολοι ξέρουμε τον μερικές φορές έντονο λόγο του george p και όλοι ξέρουμε ότι πολλοί έχουν παρεξηγηθεί και έχουν φύγει όπως επίσης πολλές φορές τα λεγόμενα του manosamos είναι εύκολα παρεξηγήσιμα εως προσβλητικά.Οσον αφορά συμπεριφορές τα ίδια ισχύουν και για τους δύο .Αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι κατεβαίνει το επίπεδο ας λάβουν τα μέτρα τους.Εμείς ας μην παίρνουμε το μέρος κανενός.
Εχει φυγει καποιος εξαιτιας μου? και αν ναι γιατι? τον εβρισα, τον εθιξα ¨η μηπως δεν μπορουσε να αντιμετωπισει τον αποδικνυομενο, εντονο καποιες φορες λογο μου, μεσα απο τις εκατονταδες παραθεσεις μου? Μηπως επρεπε να χαιδευω τα αυτια τους με ομορφα λογια αποκρυπτοντας τα σφαλματα και τις αστοχιες της BMW επειδη ΔΕΝ εχω BMW?
Ξερεις, ειναι πολυυυυυυ δυσκολο να ψαχνεις στο ιντερνετ να βρεις στοιχεια για να αποδειξεις αυτα που γραφεις, αλλοι το κανουν και άλλοι οχι! Αλλοι παλι σου πετανε την προσβολη για να υποστηριξουν τα γραφομενα τους...ετσι.....χωρις καμια αποδειξη χωρις καμια παραθεση!!!

Ειμαι ασχετος? πολυλογας? ξερόλας? ΝΑΙ!! ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ! Αλλά......, αλλα ας μου πει καποιος τι πολυλογικο, ξερολικο, ασχετικο εγραψα χωρις αποδειξη μεσω παραθεσης!
Τελος, να μου πει καποιος ποιον εβρισα ¨η εθιξα κατα οιονδηποτε τροπο!!!

Πραγματικα θα ηθελα να ξερω!!

Last edited by GeorgeP; 16-11-2010 at 13:46.
Reply With Quote