View Single Post
Παλιό 16-11-2010, 15:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μάλλον άξονας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Πήγαινε στο 33 και 39 και θα δείς την αποψή μου για τα bmw ετσι τουλάχιστον όπως έχει διαμορφωθεί πιά..
Σε διαβαζω οπως κανω με ολους τους συναδελφους.

Απόσπασμα:
Τώρα σου λέω ξεκάθαρα ότι έχεις θίξει αρκετούς με τον τρόπο σου...
Και γιατι δεν βγηκαν με ενα ΠΜ να μου το πουν? να εξηγηθουν και να εξηγηθω? Η φυγη (αν εφυγαν γιαυτον τον λογο) ειναι καλυτερη?
Παντως άλλο το ''θιγω'' καποιον προσωπικα και λλο το ''θιγω'' την μοτοσυκλετα που καβαλανε! Το πρωτο ποτε, το δευτερο πολλακις και συχνακις!! γιαυτο άλλωστε υπαρχουν τα φορα, να θιγουμε τα καλως ΚΑΙ τα κακως κειμενα....ευγενικα ¨η και με ευγενικη ενταση!!

Απόσπασμα:
Αν τώρα θέλεις εσύ να σου χαιδέψω τα αυτιά και να σου πω ότι είσαι οκ και δεν τρέχει τίποτα δεν πρόκειται να το κάνω....
Δεν ζητω κατι τετοιο αντιθετως....μου αρεσει η στεγνη αληθεια οσο γλυκεια ¨η πικρη κι αν ειναι! Αυτο ποσταρω και αυτο επιθυμω και απο εσας σε εμενα!!

Απόσπασμα:
Οπως επίσης δεν θα ψάξω σε αμέτρητα μηνύματα να βρώ ποιούς έχεις προσβάλει και έχουν φύγει..
Οπως νομιζεις, δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινει γι αυτο αλλα οι υπόλοιποι που με/μας διαβαζουν.

Απόσπασμα:
Αν θέλεις μείνε στον λόγο μου αν δεν θέλεις παλι είναι εντάξει με εμένα ..
Ο λογος ενος τριτου δεν ειναι αρκετος για καποιον που ξερει τι γραφει και πως το γραφει! Χρειαζονται και ντοκουμεντα! Παντως σε ευχαριστω για το ευγενικο του υφους γραφης σου, πραγματικα το λεω αυτο και οχι με ειρωνια.

Απόσπασμα:
Ολα αυτά τα λέω με καλή διάθεση πρός τα σένα γιατί και εμένα κάποια στιγμή με πρόσβαλες αλλά σύντομα κατάλαβα ότι δεν είχες κακή πρόθεση απλά έτσι μερικές φορές εκφράζεσαι.
Παρόλο που προσπαθω να χρησιμοποιω σωστα τα σημεια στηξης, παρόλο που προσεχω του τι γραφω ακομα και οταν γραφω σε εντονο υφος, ΑΝ αισθανθηκες εσυ προσβεβλημενος σου ζηταω συγγνωμη - εστω εκ των υστερων -, δεν ηταν, ειναι, ουτε ποτε θα ειναι αυτος ο στοχος μου σε ανθρωπους που γραφουν οπως εσυ σημερα!
Reply With Quote