View Single Post
Παλιό 16-11-2010, 22:54
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι προδότες όσοι υπέγραψαν το μνημόνιο;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις του teo71 .
Κώστα (366) κάνεις δεν εμποδίζει την χώρα να εκδώσει ομόλογα (όπως κάνει ήδη με τα τρίμηνα που μπορεί) εάν βρεθεί αγοραστής να τα πάρει με επιτόκιο κάτω του μνημονίου και σαφώς ΔΕΝ υπάρχει κάνεις.!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον ΓΑΠ δήλωσε ότι πρότεινε στον Έλληνα πρωθυπουργό να απευθυνθεί στο Δ.Ν.Τ. για οικονομική βοήθεια .Τώρα ποιος μιλεί εκ μέρους του (χωρίς να το ξέρει ο ίδιος) και προσφέρει εκ των υστέρων πακτωλό δις χωρίς (?) όρους αποπληρωμής …είναι ένα μυστήριο.! Εάν θυμάμαι καλά ιδία και η στάση των Κινέζων , Αράβων, Ευρωπαίων , Αμερικανών, Ιαπώνων και …όλων. Κάνεις δεν έκανε προσφορά –πόσο μάλιστα 110 δις – και εμείς να αρνηθούμε και να προσφύγουμε στην τρόικα ( Ε.Ε./Ε.Κ.Τ./Δ.Ν.Τ.).
Nαι συμφωνώ Τεό. Φυσικά δεν βρισκεται τέτοιος αγοραστής.
Τώρα όλοι ακούσαμε για Κίνα, Ρωσία κλπ. Δεν ισχύει κάτι, συμφωνώ και σε αυτό. Και πολλές φορές ξεχνάμε ότι είμαστε κακοπληρωτές, σιγά μην μας κάνουν και τεμενάδες!!! Σιγά μην βάλουμε και όρους!!! Θα ήταν απίστευτο!!!
Το κάτω χέρι έχουμε όχι το πάνω.
Νομίζω ότι θα πάρουν όσα μπορούν (Ε.Ε.), ας πούμε με ``ανώδυνο`` τρ'οπο και τα άλλα θα τα διαπραγματευτούν. ΟΛΟΙ ξέρουμε ο καθένας μέσα από την δουλειά του ή την ``κοινωνία`` του, πόσα χάλια είχαμε κ έχουμε ακόμα. Και δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ να μπει σειρά. Όλοι από πολιτικούς έως πολίτες. Όλοι (κατά εμένα) βολεύτηκαν. Π.χ. προχθές άκουγα γιατρούς να λένε για το άδικο α.μ.κ.α. ότι δείχνει την ηλικία του ασφαλισμένου και είναι κακό. ΧΕΣΤΗΚΑΝ για την ηλικία. Γιατί χωρίς την κάρτα έγραφαν ότι ηθελαν γι αυτό φωνάζουν. Προσωπικά έχω 100 παραδείγματα. Μισό βιβλιάριο είχαν γράψει του συγχωρεμένου του πατέρα μου κάποια στιγμή και το κατάλαβα έπειτα από 1 εβδομάδα!!!
Reply With Quote