View Single Post
Παλιό 17-11-2010, 08:18
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: Μάλλον άξονας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
.... σχετκα off-topic...αλλα ... επι της ουσιας ομως παιδες ... σιγουρα ολα χαλανε και δεν μπορει κανεις (οσο και να προσεξει...οσο και να ελέγξει) να εγγυηθεί οτι σε καθε παρτιδα δεν θα ξεφυγει και κατι λιγοτερα ποιοτικο ... και αυτα θα συμβουν σε ολες τις εταιριες ...αλλα...οταν σου τυχει προσωπικα ...και πανω στην απελπισια σου παιρνεις μια απαντηση "λαθος χρηση" ...λες και πηρες μια μοτοσυκλετα και ηθελε με αυτη να ανέβεις στο Εβερστ!!!...ειναι Πικρα!

...αδικια!...κατι σαν προδοσια !

..εγω δεν ειμαι απογοητευμένος απ το να διαβαζω για χαλασμενα διαφορικα και κομμενες βαλβιδες...αλλα θα ηθελα να δω τιμια αντιμετώπιση απ τη μαμα ΒΜW !...ειμαι απογοητευμένος απο δικαιολογιες του τυπου "ανοιγες τις ταχυτητες μεχρι τους κοφτες και πηγαινες σε χωματοδρομους με ενα Mega On-Off !...ας προσεχες!" Να σκυψει η μαμα πανω απ το προβλημα και να βοηθησει τουλαχιστον στο θεμα των ανταλλακτικών....δηλαδη ελεος τι κοστιζει στις 100νταδες χιλιαδες GS που χρυσοπουλησες .... να παραδεχτεις καποιο μεριδιο απ το σφαλμα σου και να χαρίσεις 50 πιστονια και 500 αξονες?...σώζοντας τον μυθο που τοσα χρονια κατασκεύασες περι αξιοπιστιας και after sale service!

... ειναι ανοησία να τσακωνόμαστε υποστηριζοντας τις μαρκες που αγαπαμε και αυτες να μας ταξινομουν με κριτήρια το βαρος μας σε ευρω οταν εχουμε πραγματικο προβλημα που γνωριζουν οτι δεν το προκαλεσαμε!

...πιστευω και ευχομαι ο φιλος Γιαννης θα χει καλυτερη αντιμετωπηση!..να εχει τυχη να πεσει σε σωστους επαγγελματιες... και να βρει το δικιο του !...εγω πλεον με δικαιολογιες του τυπου "λαθος χρηση" δεν συμβιβαζομαι!
Σωστός φίλε και αυτό ισχύει για ολες τις μαρκες!!!!
Reply With Quote