View Single Post
Παλιό 17-11-2010, 12:20
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αυστριακός υπουργός Οικονομικών: "Δεν θα εγκρίνουμε την δόση του Δεκεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι εμείς - εσείς σ 'αυτή την συζήτηση - έχετε μπει πιο βαθειά στο τί μπορούνε να κάνουν σε περίπτωση μη αποπληρωμής των δανείων, παρά οι ίδιοι οι πιστωτές.

Νομίζω ότι στο μυαλό των πιστωτών δεν υπάρχει το σενάριο να μας πάρουν κτίρια και δάνεια της ναυτιλίας, αξιόγραφα και άλλα. Νομίζω ότι αυτό που θέλουν είναι αυτό που έδωσαν, μετρητά με μεγάλη προσαύξηση, αν όμως δεν πληρώσουμε? προκειμένου να διατηρήσουμε την δυνατότητα να εξακολουθούμε να αγοράζουμε από αυτούς, κι εκείνοι να εξακολουθούν να έχουν εξαγωγές περισσότερες από τις εισαγωγές τους.

Την τράπεζα δεν την ενδιαφέρει ούτε το σπίτι σου, ούτε το αυτοκίνητό σου, την ενδιαφέρουν τα μετρητά που υποσχέθηκες να δώσεις. αν όμως δεν πληρώσουμε? Η υποθήκη του σπιτιού σου ασκεί πίεση προς εσένα και φόβους προκειμένου να πληρώσεις. Δεν έχεις ακούσει για πλειστηριασμούς?

Έχουμε προχωρήσει τα speculations που κάνουμε περισσότερο απ ό,τι εκείνοι έχουν σκεφτεί, και είμαι σίγουρος ότι τώρα πίνουν καφέ και σκέφτονται την δική τους καριέρα, τί θα κάνουν το ΠΣΚ και πώς άραγε θα τα καταφέρει η Ελλάδα.
Τους ξέρω πιο ξενέρωτους και φραγκοφονιάδες. Άλλωστε όλων το όνειρο είναι να έρθουν στην Ελλάδα διακοπές ή για τα γεράματά τους. Το long run αυτών, είναι η 15ετία. Γιατί να μην πάρουν περιουσίες αρκετά φθηνότερα? Πόσα πανάκριβα αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα, που οι μάγκες επειδή είναι στελέχη τραπεζών, δεν έχουν πληρώσει μία? Φαντάσου οι έξω πρώτοι διδάξαντες. Μόλις προχθές... έφυγε και ο τελευταίος υπεύθυνος διευθυντής της Ziemens που είχε σπίτι στην Πάρο. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Για αυτό λοιπόν και εγώ, εν αντιθέσει με αυτούς, θα πάρω την μπουμπού και θα τραβήξω για Λουτράκι, για να γνωρίσω τον εκεί Βασίλη για καφεδάκι, μαζί με τον… συμπολεμιστή Λουκά από την Κόρινθο. Μετά θα μου δανείσει τον εξοπλισμό που μου λείπει για μια εκδήλωση της ΚΤΜ και θα πάμε και βολτούλα μέχρι το ground zero.
Άμα τελειώσω και νωρίς θα πεταχτώ και μέχρι την βαρκούλα μου στην Ερμιόνη. Όποιος ψήνεται για Επιδαυριανά στροφυλίκια… ευπρόσδεκτος.
Και όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα φράγκα και τους Φράγκους, όσο με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Zήτω το GS Forum. Και το εννοώ.
Reply With Quote