View Single Post
Παλιό 17-11-2010, 13:56
Wicked_GS Ο/Η Wicked_GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: N.Heraklio
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΛΑΔΙΩΝ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
παίζουμε με τις λέξεις....
να ξέρετε ότι σε παλαιότερα BMW (70s, 80s), άλλαζες λάδια και αυτό έκαιγε όσο ήθελε και μετά σταματούσε να τα καίει......
δηλαδή...έβαζες πχ 4 λίτρα
έκαιγε 300-500ml και μετά...δεν έκαιγε άλλο μέχρι τη προβλεπόμενη χιλιομετρική αλλαγή......
δεν έκαιγε δηλαδή συνέχεια....έκαιγε όσο την ενοχλούσε.....

Εγω κατεληξα οτι η μπουμπου μου εχει δικο της χαρακτηρα...και ελυσα το προβλημα!!!!!

Αλλες μερες δουλευει σαν τρακτερ...αλλες μερες σαν γατουλα που γουργουριζει και αλλες μερες δεν μου μιλαει και κανει του κεφαλιου της στη διαρκεια της μερας....προσπαθησα να την παω σε ψυχολογο και η καταληξη ηταν "Αμα σου καιει λαδι μαλλον την εχεις πιεσει παραπανω και τα πινει για να ξεχαστει. Αν δεν σου καιει μαλλον την πηγες βολτα και τα ψυχολογικα της τα ξεχασε. Οποτε ασε την να κανει τα δικα της και μην ασχολησε. Απλα κοιτα να τσεκαρεις το λαδακι της καθε μερα ωστε αμα χρειαστει ενα σφηνακι να το εχει ετοιμο και... """""ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ"""" κρατα τις επαφες της με τα γιαπωνεζικα στο χαμηλοτερο δυνατον επιπεδο!!!!! της δημιουργει ανασφαλειες σε αυτο τον τομεα. Ειναι σαν να πηγαινεις εναν κοινωνικο ποτη σε συναντηση ΑΑ ενω δεν το χρειαζεται και αυτο της δημιουργει συγχηση και νομιζει οτι ειναι αλκοολικη!!!!...
Reply With Quote