View Single Post
Παλιό 17-11-2010, 22:42
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Μετατροπή ΚΤΜ 950SE σε Rallye

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων

Ενα παιδι στο moto.gr ειχα φτιαξει κατι αναλογα, μια παρα πολυ καλη κατασκευη, για africa, αλλα αυτο το site δεν ξερω τι γινεται και πλεον δεν δουλευει. Τωρα βρηκε;

Παντως το θεμα ειναι να φτιαξω ενα πολυ καλο καλουπι. Αν γινει αυτο οι επαγγελματιες του χωρου των πλαστικων ισως με βοηθησουν. Γιατι αυτοι το προβλημα που εχουν ειναι με το καλουπι. Δεν τους συμφερει να φτιαξουν ενα καλουπι για 4-5 κομματια.
Ηλία κατ'αρχη καλή επιτυχία στο εγχειρημα σου!!!!!

Το παιδί στο moto.gr δεν είχε φτιάξει καλούπι αλλά
το πήγε κόψε-ράψε και στην τελική αφού βασανίστηκε κανα δυό μήνες δεν ήταν και ότι καλύτερο η μάσκα.

Στο τέλος το πήγε σε αυτοσχεδιασμό και
μέχρι και μεταλικά σχαράκια έβαλε εκεί που είχε αφήσει τρύπες για αεραγωγούς η προβολάκια κλπ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βγάλε τον τελικό στόχο και η γνώμη είναι να φτιάξεις με κομάτια σκληρού μονωτικού, Dow ειναι το ονομα του ξέρεις αυτό το μπλέ που χρησιμοποιήτε στα σπίτια, φτιάξε λοιπόν το μοδελο σου επάνω στη μηχανή και μετά μιλάμε πως θα συνεχίσεις.
Αυτα στα λέω με την προοπτική ότι θα το δουλέψεις με πολυεστέρα την μάσκα!
Για φωτισμό θα σου έλεγα να κάνεις μια βόλτα στην Σπύρου Πάτση, αλλιώς ψάξου στο ιντερνετ π.χ.:
Hella Lighting Store -

Είχα αυτά Hella FF50 Free Form Driving Lamp Kit - HEL008283811 σαν βοηθητικά 5 χρόνια στο 1150
και με έβαζαν μπροστα όταν νύχτωνε (οι μοτοσύντροφοι στις βόλτες)
γιατί άνοιγε ο δρόμος με αυτά τα φώτα!
Για την περιπτωση σου αυτό θα ήταν άριστο ένα πάνω ένα κάτω
Hella 90mm Single DE Halogen High/Low Beam Module - XXX00819XXXXSeries Μιλάς για πρώτη ποιότητα φωτισμού, ίσως ανώτερη από πολλές εργοστασιακές υλοποιήσεις.
Τώρα για μηχανουργείο ξέρω ότι έχει πάρα πολλά στην Αθήνα.
Ποιό δεν θα σου βγάλει τα δόντια δεν το ξέρω
βασικά χρειάζεσαι κοπή λειζερ η πλασμα...
προχωράς καλά με το χαρτόνι αν και δεν θα πετύχεις απόλυτη ακρίβεια με το γκοφρε χαρτόνι,
όπως βλέπω στις φωτό καλύτερα να χρησιμοποιήσης χαρτόνια μονό απο βιβλιοπωλείο, το μπρίστολ.
Καλή επιτυχία!

Reply With Quote