View Single Post
Παλιό 18-11-2010, 23:46
dtz Ο/Η dtz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS '05
Προεπιλογή Απάντηση: Μετατροπή ΚΤΜ 950SE σε Rallye

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομιζω οτι θα χρειαστω τις συμβουλες σου.
Εχεις κανεναν που να χρησιμοποιει CNC; Ισως μπορεσουμε να σχεδιασουμε τα μεταλικα μερη εκει και να μας το κοψει μετα.

Θα ηθελα σιγουρα αν ξερεις κανεναν που να εχει τετοιο μηχανημα να ερχομουνα σε επικοινωνια μαζι του.
φίλε emix, εσύ που γράφεις τα φοβιστικά τετραψήφια νούμερα, καλησπέρα και πάλι,

πρόσφατα αποχωρίστηκα το αγαπημένο μου 690, το οποίο πήρε ο ευτυχής πιτσιρικάς ''τουμπανιασμένο'' και καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου να το ''φτιάξεις'', και εύχομαι να τα καταφέρεις.
Επί της ουσίας τώρα, υπάρχει φίλος που έχει πάγκο laser, και κόβει μεταξύ άλλων και φύλλο αλουμινίου, απλά θα χρειαστεί τα κομμάτια σχεδιασμένα σε κάποιο format CAD, για να τα περάσει στο μηχάνημα. Εαν έχεις βγάλει πατρόν σε χαρτόνι, μπορώ ευχαρίστως να στα σχεδιάσω (είμαι και εγώ βιομηχανικός σχεδιαστής σε βιομηχανία αλουμινίου) και τα δίνουμε στον φίλο να στα κόψει. Απλά καλύτερα να συνεννοηθούμε μαζί πρώτα γιατί ο φίλος έχει άσχετο με τα μηχανάκια αντικείμενο και τα θέλει ''μασημένα''. Απάντησέ μου στο forum ή στο dimtzanos@yahoo.gr για το πως θέλεις να το κάνουμε και στη συνέχεια αλλάζουμε αν θες τηλέφωνα, να προχωρήσει το ''κόλπο''.
Reply With Quote