View Single Post
Παλιό 19-11-2010, 15:52
Translatoras Ο/Η Translatoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς-Πειραϊκή
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Ζητάω για Test Ride κράνος Schuberth C3 Large

Καλησπέρα σε όλους.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος του θέματος αναζητώ κάποιον πρόθυμο που διαθέτει το παραπάνω κράνος να μου το "δανείσει" για λίγη ώρα (εννοείται ότι με συνοδεύει και ακολουθεί κέρασμα) προκειμένου να το δοκιμάσω σε πραγματικές συνθήκες.

Πήγα εχθές σε κατάστημα και το δοκίμασα και είδα το Large μου είναι το ικανοποιητικότερο μέγεθος δεν θέλω όμως να προχωρήσω στην αγορά του χωρίς κανονική δοκιμή.

Δυστυχώς έχω κάνει ήδη δύο μέτριες επιλογές (όσον αφορά το θόρυβο) σε κράνη και προσπαθώ να αποφύγω μια τρίτη. Ειδικά όταν πρόκειται για κόστος που υπερβαίνει τα άλλα δύο μαζί. Τα τεστ βέβαια το δίνουν ως κορυφαίο σε ησυχία, θα ήθελα όμως να το διαπιστώσω με το δικό μπόι, τη δική μοτό και τη δική μου ζελατίνα.

Μένω Πειραιά αλλά μπορώ να βρεθώ οπουδήποτε εντός λεκανοπεδίου (αρκεί να υπάρχει κοντά διαθέσιμος αυτοκινητόδρομος για να το δοκιμάσω σε ταχύτητες άνω των 120 χαω).

Επίσης είμαι εύκαιρος οποιαδήποτε ώρα για το ραντεβού.

Παράλληλα προσφέρω το δικό μου κράνος (Givi X08 Modular size Large) για δοκιμή σε όποιον το σκέφτεται.

2010 GIVI X08 MODULAR HELMET COMFORT RIDES | RMReview .com.my Malaysia product review & Cheapest price comparison specification guide tips

Φιλικά

Παναγιώτης
Reply With Quote