View Single Post
Παλιό 21-11-2010, 12:08
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ζητάω για Test Ride κράνος Schuberth C3 Large

Είναι αρκετά καλό κράνος !!!

Τώρα αμα την ψάχνεις τόσο πολύ για δοκιμές κλπ. για θόρυβο νομίζω δεν θα ικανοποιηθείς αρκετά. Έχει λιγότερο θόρυβο από τα άλλα , αλλά όχι τόσο που να αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα.

Το κράνος αυτό δεν το παίρνεις μόνο για τον θόρυβο , αλλά και για την ποιότητα κατασκευής του, την αντοχή των υλικών του στο χρόνο, τις πολύ λίγες ζημιές που βγάζει , την πολύ καλή και ανθεκτική βαφή που έχει σε γρατζουνιές , στα απλά και ευκολοφόρετα κομμάτια που έχει στις επενδύσεις και πολλά άλλα....

Με δυό λόγια πιστεύω ότι αξίζει το πακέτο και όχι τα επιμέρους πλεονεκτήματα του, (όπως η ησυχία του) , που άλλωστε μπορείς να την βρείς μόνη της και σε άλλα φθηνότερα κράνη στα ίδια ίσως και καλύτερα επίπεδα.

Προσωπικά την συγκεκριμένη μάρκα την αγοράζω χρόνια γιατί κινούμαι χρόνια καθημερινά με την μηχανή. Αν την χρησιμοποιούσα σποραδικά για βόλτες και εκδρομές μόνο δεν ξέρω αν θα το αγόραζα. Δεν είναι και φθηνό. Αλλά έχω δει ότι αυτό αντέχει σχεδόν διπλάσιο χρόνο από άλλα κράνη (ακόμα και από της BMW που είναι ίδια μάρκα). Οπότε τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω (για εμένα αναφέρομαι και για τα χλμ. που κάνω)

Καλές αγορές σου εύχομαι !!!
Reply With Quote