View Single Post
Παλιό 23-11-2010, 11:04
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
Προεπιλογή Απάντηση: Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010

Από βόλτες και στροφιλίκια χορτάσαμε. . .
Η χαρά του μοτοσυκλετιστή.

Με το φτάσαμε στον Πλάτανο, ανταμώσαμε μ' έναν τύπο, (με την καλή έννοια), συνταξιούχος μάλλον της ΛΕ.ΜΟ.Τ κι αφού κοίταξε τα μηχανάκια, ήρθε και σε 'μένα, (το μοναδικό Honda της παρέας) και μου λέει:

Εσένα μάλλον χατιρικός σε πήρανε μαζί τους

. . . Ούρτ!

Κάτσαμε στο τραπέζι, παραγγείλαμε τις σαλατούλες μας, φάγαμε τα τριγωνάκια Πανοράματος που έφεραν ο Sakiς και Hekima, ακολούθησαν οι λουκουμάδες Πλατάνου και τέλος αφού δεν φάγαμε και τον Πλάτανο σηκωθήκαμε και φύγαμε, αφήνοντας να ανακουφιστούν Πιρούνια και καρέκλες.

Ο δρόμος γεμάτος με απόγονους των Κενταύρων

Κάποιες φορές πήγαιναν μπροστά μας και μας οδηγούσαν σε χαλαρούς ρυθμούς. . . Φεεέτααα. . .

Άλλος ένας "κιμπάρης" ταξιδευτής εκ Πελοποννήσου.

Όθωνας και Αμαλία. . . συγνώμη, Αγγελική

Όλα ήταν τέλεια στημένα και οργανωμένα γι' αυτήν την εκδρομή.
Θέλεις η πάρέα; Ο καιρός; Το ξενοδοχείο; Τα τοπία; Τα χρώματα γύρο μας;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο όμορφα και απολαυστικά κυλούσε η κάθε στιγμή.

Ο Κωστής, ακούραστος φωτογράφος

Πίσω στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση και προετοιμασία για μια δύσκολη βραδιά με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και καλούς φίλους, οργανωμένη από τον. . .

Να πέσουν τα τύμπανα παρακαλώ. . .

.

.

.

ντρουουουουν. . .

.

.

.

Τον ένα και μοναδικό . . . ARGI. . . Το θεσσαλικό καμάρι.

Προκαταβολικά σ' ευχαριστούμε για την παρέα και για το κέφι, φίλε Αργύρη, ελπίζω να ανταποδώσουμε ισάξια την φιλοξενία σου.

. . . Πίσω στο ξενοδοχείο και πάλι κι εδώ έχουμε μερικά από τα καμάρια της εκδρομής μ' ένα στυλ, που δεν αντιγράφετε:

Κάποια στιμή το μάτι μου έπεσε σ' αυτήν την εικόνα και μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες που θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Τι κάνουν οι εν λόγο κύριοι της φωτογραφίας;

Καλά, για τον ένα είμαι σχεδόν σίγουρος.

α) Ρεμβάζουν;

β) Ξεψειρίζουν τα λιγούστρα;

γ) Πιπί τους;

Λίγο πριν αναχωρήσουμε, αντίκρισα και μια σύγχρονη Ιουλιέτα στο μπαλκόνι της, λίγο κοντοκουρεμένη, αλλά Ιουλιέτα. . .

Reply With Quote