Βασιλη,προσπαθω να βαζω οσο πιο συχνα και οτι φωτογραφιες εχω.
Η διαδικασια ειναι αρκετα αργη, πρωτον γιατι δεν εχω χρονο τις καθημερινες και δευτερον γιατι πρεπει να κανονιζω και τα οικονομικα μου.
Λοιπον, οι επομενες φωτογραφιες εχουν να κανουν με την αποτυπωση του χαρτονιου πανω στο αλουμινιο των κομματιων απο τα οποια αποτελειται η μεταλικη κατασκευη στηριξης των οργανων και των προβολεων.
Στην αρχη του thread ειχα βαλει μια φωτογραφια οπου φαινεται αυτη η μεταλικη κατασκευη. Επειδη δεν μπορω να επαναλαβω την ιδια φωτογραφια (γιατι αραγε

προσπαθηστε να καταλαβετε πως θα ενωθουν αυτα για να γινει η αυθεντικη. Η ενωση αυτων θα γινει φυσικα εφοσον παρω απο τον τορνο τα υπολοιπα κομματια,που στην ουσια αυτα ενωνουν τα μερη μεταξυ τους.
Στην συνεχεια κοβω και αφαιρω με σιδεροπριονο τα κομματια που δεν χρειαζονται και με στατικο τροχο λιμαρω το υπολοιπο αλουμινιο μεχρι το περιγραμμα. Δυσκολη και επιπονη δουλεια απο δω και περα. Αλλα δε με πειραζει.Δεν βιαζομαι.
Αλλωστε απ οτι ξερω δεχονται στα trailrides και 50αρηδες οδηγους!!!!

ΥΓ.Απορια: Λετε οι Σουηδοι να μου κανουν καμια μηνυση για αντιγραφη; Αραγε την εχουν κατοχυρωση την κατασκευη τους;